Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Goran ?impraga

Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd...

Thread Tools Display Modes
Old 29-05-2008, 04:10 AM   #1
master29
Banned

Default Re: Subjektivnost vs Objektivnost

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
ukratko, prvobitno pitanje je bilo vezano za uspeh - uspesan je onaj koji je bogat, a zadovoljan je onaj koji je ostvario puno stvari za svoj ukus. Privatno, trenutno sam u situaciji da sam uspesan ali i nezadovoljan

Blago tebiuspesan=bogat,,znaci milioni samo padaju.U danasnje vreme to je retkost u muzici,svaka cast.Polako bices i zadovoljan kad kupis Jahtu pa X-5 pa nas sve castis sampanjcem na gore pomenutoj.Ima vise nacina da budes zadovoljan neka ti muzika donosi uspeh=bogatstvo a za zadovoljstvo ces se vec nekako snaci.Pozz
master29 is offline  
Old 29-05-2008, 01:54 PM   #2
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Blago tebiuspesan=bogat,,znaci milioni samo padaju.U danasnje vreme to je retkost u muzici,svaka cast.Polako bices i zadovoljan kad kupis Jahtu pa X-5 pa nas sve castis sampanjcem na gore pomenutoj.Ima vise nacina da budes zadovoljan neka ti muzika donosi uspeh=bogatstvo a za zadovoljstvo ces se vec nekako snaci.Pozz
nisu bas jahte ni milioni, ali veoma je pristojno, narocito za ovu struku - jedini je catch sto sam izasao iz "muzickog biznisa" i presao u "motion picture biznis", koji ne da mi ne prija, nego se jedva nateram da pocnem dan. I onda sedim i po sat vremena slusam muziku i neke svoje ranije radove, i analiziram,i zaboravim sta mi placa racune
Arthur is offline  
Old 29-05-2008, 02:39 PM   #3
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
nisu bas jahte ni milioni, ali veoma je pristojno, narocito za ovu struku - jedini je catch sto sam izasao iz "muzickog biznisa" i presao u "motion picture biznis", koji ne da mi ne prija, nego se jedva nateram da pocnem dan. I onda sedim i po sat vremena slusam muziku i neke svoje ranije radove, i analiziram,i zaboravim sta mi placa racune

Arture nema veze,sve je dobro sto donosi pare.Ja imam studio koji nije za komercijalne svrhe,nego samo za moje potrebe i naravno on je sam po sebi uvek u minusu.Dotiram ga kompozicijama i aranzmanima sto radim.I ti aranzmani i kompozicije nisu ono sto mene cini srecnim i ostvarenim jer je u pitanju komercijalna muzika al sta da se radi.Svirao sam preko godinu dana u Rosebud baru u Chicagu jazz piano i to me je cinilo srecnim ali jebi ga i to je slaba kinta al mi je ulepsalo zivot.Tako da su retki oni koji su i zadovoljni i ostvareni.Ako mozes jednim poslom da dotiras drugi onda je to veliki uspeh.Pozz

Last edited by master29; 29-05-2008 at 02:41 PM.
master29 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 237 (0 members and 237 guests)

Posting Rules