|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() Quote:
Blago tebi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
Arture nema veze,sve je dobro sto donosi pare.Ja imam studio koji nije za komercijalne svrhe,nego samo za moje potrebe i naravno on je sam po sebi uvek u minusu.Dotiram ga kompozicijama i aranzmanima sto radim.I ti aranzmani i kompozicije nisu ono sto mene cini srecnim i ostvarenim jer je u pitanju komercijalna muzika al sta da se radi.Svirao sam preko godinu dana u Rosebud baru u Chicagu jazz piano i to me je cinilo srecnim ali jebi ga i to je slaba kinta al mi je ulepsalo zivot.Tako da su retki oni koji su i zadovoljni i ostvareni.Ako mozes jednim poslom da dotiras drugi onda je to veliki uspeh.Pozz Last edited by master29; 29-05-2008 at 02:41 PM. |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 237 (0 members and 237 guests) | |
|
|