|
|||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
p5b de luxe ,sve radi uad,poco ...a ako razmisljas o promeni imam na prodaju nov poco pci mk2(star 3 meseca sa svim vazecim demoima)
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Za one koji zele koristiti PoCo preporucujemo ruDAW sa Commando plocom (dva korisnika ruDAWa imaju Poco Element i koriste ih bez ikakvih problema i to u kombinaciji sa nekoliko dodatnih PCI karti, UAD, RME), a do sada nismo ni imali kombinacija sa P5K-E Wifi i Poco PCI kartama...
Takodje, imas P5KR plocu za koju je osnova P5K ploca, a koja se inace hardverski znacajno razlikuje od P5K-E i Premium koju mi koristimo za ruDAW, pa je sasvim moguce da tih problema vjerovatno ne bi bilo. Ti se nalazis u BGu ? Ako slucajno mozes donijeti masinu za NS, posto sam shvatio iz razgovora da dosta cesto budes i ovdje, mozemo napraviti neke probe i experimente u cilju otklanjanja problema... Poz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
Da ja imam P5KR. I bas su cudni simptomi sa PoCo. Jedno vreme radi pa ne radi
Hvala ti na odgovoru vec sam pronasao za tu vatijantu sa Asus Commando da radi ok. Zvacu te kad budem u NS. PoZz Last edited by Dexxy; 21-05-2008 at 02:55 PM. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Administrator
|
Quote:
Mi bismo ih izlagerovali nekoliko desetina komada za ruDAWe, ali sta vrijedi kada su ruDAWi, tada, pre godinu i po dana, sa tada nevjerovatnih 3.5Ghz (iliti 90% ubrzani), i cijenom na ekonomskom minimumu, bili izbjegavani (jer je ljudima trebalo upravo godinu i po dana da steknu povjerenje u isti). |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Resio sam problem. P35 chip set je pravio s**nja. Zamenio sam Asus P5KR za ASUS commando. Radi sve bez problema (za sada)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
Pa valjda zato sluzi forum, ne samo za pitanja, nego i za odogovore
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Pozdrav! Meni se događa ista stvar s time da ja nisam na Pc-u. Ja imam Mac G5 PowerMac. i događa mi se ista priča. I ne shvaćam ni ja o čemu se radi. Dal netko od vas mo?da mo?e pomoć i meni?????
Hvala Unaprijed!!!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
E za MAc neznam..
|