|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
VIP Member
|
![]()
Evo, tu je....
Radim na ovome već 7 godina otprilike.. haha... Uvijek ostane pozadi radi drugih stvari... Nije mixana, ovo je grubi mix izvučen.... CElla dodu za par sekundi... Last edited by ANITA; 17-01-2008 at 01:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Member
|
![]()
heh dobro zvuci ali cela hm ... pa opet mi to nesto cudno
zvuci malo hladno previse. Daj mi par dana da vidim pa da ti nekako snimim tu denicu sa celom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
VIP Member
|
![]()
Ma to ti se zove predrasuda.
![]() Ja se često znam zezati s ljudima pa im kažem da je x živi instrument, a y ne.... a oni me značajno pogledaju i kažu: "Čovječe, pa stvarno se čuje razlika.".... Onda im kažem da su oba instrumenta bila virtualna.. Hehe.. Meni se ova čela jako sviđaju, ta oštrina i sve... Ne bih rekla da su hladna... meni su se savršeno uklopila u atmosferu te glazbe... Ali ako ti mozes bolje, necu se buniti naravno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
primarni - saksofon
sekundarni - klavir i sta mi padne pod ruku (i ostale ekstremitete) |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Junior Member
|
![]()
Bas gitara,po mogucstvu jazz bass od asha,dobar kao dobar dan u kafanskoj tuci ako zatreba!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Junior Member
|
![]()
primarni horna, iako sam klavir poceo godinama pre toga, hornu sam svirao u muzickoj..
sad mi je primarni mish, a od septembra glas ![]() lazem,to ce biti samo obrazovanja radi,mish je moja neprevazidjena ljubav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Member
|
![]()
Niza muzicka skola-harmonika (cale me upisao "na silu"); posle osnovne skole prodao harmoniku i kupio akusticnu gitaru (razocarao caleta); ubrzo napravio prvu elektricnu gitaru (od camovine);u drugoj godini srednje najzad kupio pravu el.gitaru (Melodija Menges);u vojsci od makedonca Perice naucio "udarati" bubanj;kao student zbog nedostatka basiste poceo svirati bas;posle (nedovrsenih)studija kupio "Atari ST" i poceo svirati klavijaturu i "misha";sad kao "penzioner" planiram probati sax.Pevao oduvek.
Zakljucak-sviram svasta i ne sviram nista ![]() Last edited by Seller; 21-09-2009 at 07:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Junior Member
|
![]()
Prvo je to bio klavir, potom hrpa drugih instrumenata, a danas je to samo i isključivo glas. Ni?ta drugo ne znam svirati kao sebe.
![]()
![]() |
#80 |
Junior Member
|
![]()
Klarinet, saksofon, akai ewi 4000s, usna harmonika, gitara ... Toliko za sada, sem ako ne poludim pa dodjem do nekog drugog instrumenta ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bas gitara kao Instrument | InsaneEyes | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 02-12-2009 12:04 PM |
bubanj kao instrument (sonichno) | InsaneEyes | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 25-03-2009 01:26 AM |
Brassovi kao instrument | InsaneEyes | Razno | 3 | 06-03-2009 10:26 AM |