|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Junior Member
|
![]()
Glas i gitara
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
![]()
Steka - violoncelo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
VIP Member
|
![]()
Mogu li čuti ne?to gdje si svirao violončelo? Pliiiiz... Zanima me razina kvalitete tvog umijeća, jer dosta često trebam čeliste (tko ne zna... violončelo mi je najomiljeniji instrument....
![]() Nikad neću pre?aliti ?to ga nisam naučila svirati. Mo?da jednog dana.... tko zna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Member
|
![]() Quote:
doduse ja sviram jos dosta njih ..... Nista snimam ti nesto malo pa ti saljem na private za par dana jel vazi ?? p.s. svirao sam ovde u par baroknih orkestra ranije, nesto razmisljam da ga opet uzmem u ruke. Zamisli nikada nisam kupio svoje celo, trebalo je jedno iz Rusije da dodje ali nista nije bilo na kraju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Member
|
![]()
sviram sta god treba Anita !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
VIP Member
|
![]()
Moze! Ne zuri mi se nigdje, cekat ću, podsjetit ću te za tjedan dana ako zaboraviš. Trenutno sam u lijenoj fazi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Member
|
![]()
Moze hladno a moze i sa puno duha
![]() Samo da ti kazem da viena me razocarala sa njihovim celima, to uopste ne zvuci kao prava cela, ne znam da li garitanov orkestra ili kirk hunter moze da ima bolje rezultate (probao sam cak i EWSL) lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
CEk.. naci cu komadic da cujes...ako hoces |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Member
|
![]()
ajde voleo bih ....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bas gitara kao Instrument | InsaneEyes | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 02-12-2009 12:04 PM |
bubanj kao instrument (sonichno) | InsaneEyes | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 25-03-2009 01:26 AM |
Brassovi kao instrument | InsaneEyes | Razno | 3 | 06-03-2009 10:26 AM |