|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Znam da sam postavio skakljivo pitanje jer vjecno ce biti sukoba sto je bolje Logic ili Cubase , kao sto jos uvijek pricamo o Pc vs Mac.
S financijske strane definitivno je PC + neki Steinberg proizvod daleko isplativiji. No vidim da dosta profica ipak bira Mac i Logic za svoj sekvencer. Ja ne patim od mode niti trendova, vec me jednostavno zanima da li bi ista dobio da predjem na Mac i Logic. Hvala svima do sada na pomoci ! |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Evo jedan primer, u Beogradu ima N broj aranzera. Uzmimo da je taj broj 100, od njih 100 otprilike je 5 do 10 na Logic+Mac a 90 do 95 Pcjevaca na bilo cemu(mada uglavnom Steinberg).
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() No mo?emo onda reći da i velika većina jačih producenta i skladatelja koristi Logic i Mac , u SAD-u. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
.....
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Nema tu vise ni bolje ni losije. Sve radi ako znas i svaki sekvencer isto svira, samo je pitanje sta ti vise odgovara, a taj ti odgovor ovde niko nece moci dati , ako ga sam vec ne znas.
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
Mislim da on odgovor zna
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Koriste ga bogami i u Americi, pogotovo za postprodukciju. Eufonix-ovi proizvodi jako dobro komuniciraju sa njim. A ako mislis da je Logic skuplji od njega, onda si tek u zabludi.
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Mene je čisto zanimalo da li Logic ima nekih prednosti nad Steinbergovim proizvodima. Posebno stoga ?to bi Logic 8 trebao bolje iskori?tavati vi?e memorije i jače procesore koje danas imamo, a kojih nije bilo kad su Steinberovi 3 bili najnovije verzije. A odavno sam isključio verzije 4 , jer to je jo? previ?e bugovito. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Pa generalno vazi da je Logic bolji za midi i programing. A sto je 4-ka bagovita, ja je koristim vec 2 meseca i nemam problema, doduse neradim midi, samo audio.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
?ta mo?e da odradi UAD-2 SOLO ? | MrHeavy | DSP forum | 15 | 22-07-2010 05:32 PM |
mo?e jedan advice | komplxx | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 22-04-2006 12:53 PM |