|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Junior Member
|
![]()
Poštovanje svima!
Pratim već neko vrijeme ovaj forum i u biti preko ovog foruma sam saznao za ovaj SSL klon... Pošto imam dosta iskustva u samogradnji sklopova, odlučio sam se za izradu 3 GSSL-a u jednom 3U rack kućištu... Zasada sam nabavio transformatore, kućište, THATove, a sljedeći tjedan ću se baciti u izradu PCB-ova... Računam tek negdje oko 7. ili 8. mjeseca sve završiti s obzirom da su me malo stisle sada financije, ispiti na sadašnjem i bliži se prijamni za drugi faks... Kako bude tekla izrada, fotografirati ću proces i ovdje uploadati fotografije... PS: Ako nabavljate THAT-ove preko profusionplc.com, moguće je dogovoriti se s njima da na paketu manju cijenu, tako da ne platite carinu ![]() Last edited by king_of_nothing; 14-05-2008 at 03:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Superoperater
|
![]()
Pozdrav svima... Vec sam rekao da ovo cudo planiram da napravim pre svega jer mi treba da na ulaz u A/D konvertor ne dovodim prejak signal, tj da malo kompresujem vokal, pa ako ne u snimku, a ono makar za slusanje u kontrolnoj sobi
![]() ![]() Nasao sam gde mogu da nabavim THATove u BG, tako da sad ostaje samo da se uradi. Ne svidja mi se shema ponudjena na sajtu gyraf audia, jer je u stereo izvedbi. Ja bih napravio za jedan mikrofon. Takodje mi se cini da su vodovi preblizu jedan drugome, volim da ima malo vecih razmaka, tako da sam resio da redizajniram PCB... Naravno, isao bih sa manjim kucistem - mozda cak ne u rack varijanti, i mislim da cu ubaciti VU sa diodicama - ne onaj analogni... Ako ima vec gotov sa jednim kanalom, cenio bih link, a ako ne - postovacu fajl cim smognem vremena i volje da ga realizujem...
![]() |
#63 |
Member
|
![]()
Ja se izvinjavam, ako mislimo na istog Zorana, Veselinovica,"Cvarka" molio bih neki njegov emajl da stupimo u kontakt nakon sto godina...unapred zahvalan
sifra S.A.E. 89-90 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]()
Upps..izvinjavam se deci i starijima, hteo sam da se obratim DaBear-u, al sam kanda makicko pogresio...ha,ha sorry
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Superoperater
|
![]()
Da, farnell katalog je u pitanju...
![]() PCB radim u Altium DXP 2008 - ne moze se pogresiti, pa makar namerno hteo ![]() ![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 14-10-2008 at 09:28 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Senior Member
|
![]()
Ja imam dva gotova, samo ih treba ubacit u kutije koje takodjer imam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
MCI Master
|
![]()
Evo ja poceo svoj ULTIMATE pakirat!!!!!!!
cekam jos prednji panel i True Bypass mod PCBs iz izraela!!!! znaci true ultimate GSSL true dual SC CRC DBX 202c Gold can vca ![]() DBX 2150 Sidechain VCA true stereo Ultimate Super sidechain Filter ![]() External S/C Transformer balanced i/o ![]() Signetic parts True bypass Mod Sifam Director 24 VU!!! star grounding Schaffner FN 370 PSU filter Last edited by roginator; 07-02-2010 at 09:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
GSSL clone | Patalo | Razno | 4 | 12-05-2009 11:50 PM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |