|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Stvarno, neverovatan envelope ima Jupiter
![]() @Cluster-Nasao sam Sh-2 u Japanu, 450 evrosa, sad cekam od drugara u Japanu da vidim da li mi moze uzetii da ga donese.... Ako budem morao da placam carine i shiping, odna necu uzimati...Sint je KAO NOV i servisiran, nema niti jednog skrecha, neverovatno... Jeste monofinik i sve to, ali sound mu je ZLOOO. Smeta mi sto nema VCF envelope ![]() Evo fotki E da, napajanje mu je na 100V, jer se to da lako srediti? Last edited by silicon science; 13-05-2008 at 03:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mod?rateur analogue
|
![]()
da se sredit napajanje. uzimaj ODMA. plati carinu ako treba. nek ti napravi manji racun. jos uvijek se isplati. nema ih bas, a pogotovo u ovakvom stanju.
evnelopa i jest za VCF. bez toga nebi mogao gotovo nikakav bas napraviti. zato VCA stavis na GATE, i tada tuce da ne mozes vjerovati. za neke soundove mozes stavit da env radi i na VCF i na VCA, da bi imao release i sl. ali ja to gotovo nikad ne koristim. na toj masini ti to ne treba. uzivaj. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jupiter8, andromeda & oberheim obxa (audio) | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 30-08-2009 10:33 PM |
video embedding | fischek | Predlozi i sugestije | 18 | 27-03-2008 03:07 PM |