|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
improvizacija iz 2006.
ima vec neko vrijeme da sam htio ovo staviti na forum, jos od relisovih super demosa sa atcx i virusom. mislim da je dobra demonstracija razlike u karakteru ova tri legendarna polisinta. jedan moderni analog, jedan curtis masina i jedan pola diskretan/pola sa roland chipovima. neću jos otkrit koji je koji.. ba? me zanima ?to mislite. svirano odjednom, kad sam ih imao slo?ene jedan iznad drugog. ponesto lexicon halla. nema drugog processinga, a ni masteringa. stil je naravno na tragu starog TD, i stvari koje sam radio sa nimbus dei. ![]() . |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jupiter8 arpeggio plus A6 improv. (video) | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 17 | 14-05-2008 10:44 AM |
Andromeda A6 | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 44 | 16-04-2008 09:57 PM |
Oberheim OBXA mp3 | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 15-06-2005 03:54 AM |