|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Evo za kraj nesto sa wiki-a na temu LSD! Acid is not for every brain - only the healthy, happy, wholesome, handsome, hopeful, humorous, high-velocity should seek these experiences. This elitism is totally self-determined. Unless you are self-confident, self-directed, self-selected, please abstain." Eto necu napisati od koga je citat ali vjerovatno ce ti biti poznat! Inace, smatram da je sustina onoga sto si ti rekao o tvom "samoiskustvu"! Kao uvjek, bez ljutnje, uvjek pozdravljam zdravu diskusiju i pozdravljam sve ucesnike! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Psiho
|
![]()
Da... tako je. Ja imam strahovitu potrebu da me ljudi koje ne poznajem dozhivljavaju kao jako pametnog, jer to mi prichinjava strahovito zadovoljstvo i olakshava mi svakodnevni zhivot. Dnevno chitam po 3-4 sata samo da bih mogao josh sljedecha 3-4 sata iznosit novopopijenu pamet po forumima.
Redovito placham i vidovnjaka da provjeri shto ekipa s foruma misli o meni pa da se mogu osjechati u skladu s time. Za svaku "spiku" koju vam prodam dobijem ekstra 100 bodova za samopouzdanje i narednih 50 za karizmu ![]() Sad sam totalno utuchen jer nisi popushio spiku ![]() Mislim... ako che tebi bit tako lakshe... mozheshti to i tako interpretirat ![]()
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
aj opusteno shivadine , ajd' na pivu i koju rizlu duvana :P
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Zaboravio sam da si ti presao na veci nivo spoznaja, uz pomoc "cokolade"! Cinim ti nepravda! Pomoci tvojih velikih spoznaja nece ti biti tesko da mi oprostis moju malu gresku! Evo nabavio sam sebi dvije loptice, rasjeko ih na dvoje a i crvenu lampu sam postavio...Poslje toga nadam se da cu da svjet vidim na drugi nacin! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Psiho
|
![]()
Zar sam ti ja ishta zamjerio da ti imam shto oprashtati
![]() ![]() Ajde... bitno da se tome mozhemo nasmijati... ja nishta nisam shvatio osobno ![]() Dijalektika je zdrava za formiranje mishljenja, ali ne mishljenja o sugovorniku vech o objektu dijaloga. Pozitivno iskustvo i ispravno, "objektivno" mishljenje su zajednichki cilj svih diskutanata. Poanta nie biti u pravu i uvjeriti u to i "drugu" stranu... poanta je dochi do tochnog odgovora, pa kakav god on bio.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|