Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-05-2008, 01:29 AM   #26
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Albert Hofmann

Quote:
Originally Posted by Dushan_S View Post
Ja nikada u životu nisam probao LSD, ali je fakat da gomila velikih imena u muzici imaju istoriju konzumiranja haluciogenih supstanci, pa i LSD-a, a najveći deo njih nije umro od toga. Možda je diskutabilno da li bi oni ili ne stvorili to što su tada stvorili, ali malo je bzvz papagajski ponavljati kako droge vode u smrt. Ljudima narkotici ili alkohol preuzimaju kontrolu nad životom kada počinju da beže u njih umesto da se suočavaju sa svojim problemima, i za to im ne treba LSD, brendi, ili odlazak kod neuropsihijatra koji skoro svima odmah prepiše lekove za koje ne vidim suštinski veću razliku u odnosu na narkotike.
E sad ja mogu da mislim da ti stvarno nekim čudom NIKADA nisi doživeo kontakt sa narkoticima, ali od ljudi koje poznajem, barem trećina je probala nešto ilegalno, i u većini su živi i zdravi i u 95% slučajeva ne uzimaju ništa ili uzimaju to što uzimaju na nivou da su otišli u provod jednom u mesec ili dva.
Reći da droge vode u smrt je isto kao reći da piti rakiiju vodi u smrt. Ili da polaganje vozačkog ispita vodi u smrt, pošto nešto kontam da je procenat vozača koji stradaju u saobraćajkama negde egal sa procentom onih koji uzmu ilegalnu supstancu i umru od korišćenja istih.
Bata Dule, ja se potpuno slazem sa tobom. Mene da neko pita, ja bih legalizovao sve vrste droge, do onih najtezih ( od heroina,kokain kreka i svih ostalih). I to bi se legalno prodavalo po apotekama (pa jos castis apotekarku sa 50 dindzi da te ufixa potpuno sterilno, da neumres od Side Hepatitisa i ostalih bolesti, od kojih umiru narkomani)).
Poenta price nije u tome.
Poenta price je, kako je umro covek tvorac sinteticke droge koja je ustvari korisna za covecanstvo (ali toga niko nije svestan), a zbog koje su nastala mnoga umetnicka dela (znaci dela pravi LSD a ne covek). I koja usput nimalo zdrastveno nije stetna koliko se prica.
Mogu cak i sa tim da se slozim (sa umerenim konzumiranjem ove hemije mozete da dozivite prirodnu starost)!
Ali da me jebes sa pricom, kako je art Dzima Morisona,Kurta Cobain-a (i jos nekih ovrdouz pokojnika) ostavio veceg traga na istoriju umetnosti (Valda je i muzika neka vrsta umetnost) od Volfganga koji nije popusio cigaru (a kamoli dzoint, pa makar i domaceg gnojiva), e to nemogu da podnesem.
Zivo LSD!: Rece Mikelandjelo, zguta dva "Pink Pantera" i isklesa Davida u cast Albertu!

Last edited by LACKY; 03-05-2008 at 02:08 AM.
LACKY is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules