|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
uuuu hot
čestitke :P ajde pohvali se sad što si uzeo. jebeni zakon!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
ubit ce te zena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neka i mene ce moja ,a Don-a ce mama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja sam se spisko kupio nesto vani i nasao nesto tu...DON SUTI ![]() ![]() daj sliku tog MOTMA |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]()
Ma stara mi ni?ta ne prigovara. Ali stari s vremena na vreme uleti i pita.... "jel ti ?ta prodaje? od ovoga ili samo svira? po tome?". Točan termin koji on koristi je "lupa? po tome" umjesto "svira? po tome". Pa onda ja objasnim kako je to "privremeno kod mene" kako ja to popravljam i tako. Moji starci misle da ja to imam servis i da okrećem neku paru od toga.
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Zahvaljujem se na "palici" koju sam dobio. Priključila se ostalim dijelovima. A kao ?to vidi? niti to nikom nisam rekao o čemu se radi! Molim lijepo! ![]() Ipak smo Babić, Ti i ja dio "tajnog kluba". Kako smo ono rekli da će se zvati? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Modular corner | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 14-02-2008 08:32 AM |