Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-05-2008, 10:11 AM   #1
iatros
Member

Default Re: Albert Hofmann

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
Da... tako je. Ja imam strahovitu potrebu da me ljudi koje ne poznajem dozhivljavaju kao jako pametnog, jer to mi prichinjava strahovito zadovoljstvo i olakshava mi svakodnevni zhivot. Dnevno chitam po 3-4 sata samo da bih mogao josh sljedecha 3-4 sata iznosit novopopijenu pamet po forumima.

Redovito placham i vidovnjaka da provjeri shto ekipa s foruma misli o meni pa da se mogu osjechati u skladu s time. Za svaku "spiku" koju vam prodam dobijem ekstra 100 bodova za samopouzdanje i narednih 50 za karizmu

Sad sam totalno utuchen jer nisi popushio spiku

Mislim... ako che tebi bit tako lakshe... mozheshti to i tako interpretirat

Zaboravio sam da si ti presao na veci nivo spoznaja, uz pomoc "cokolade"! Cinim ti nepravda! Pomoci tvojih velikih spoznaja nece ti biti tesko da mi oprostis moju malu gresku! Evo nabavio sam sebi dvije loptice, rasjeko ih na dvoje a i crvenu lampu sam postavio...Poslje toga nadam se da cu da svjet vidim na drugi nacin! Vozdra!
iatros is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 04:56 AM   #2
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Albert Hofmann

Zar sam ti ja ishta zamjerio da ti imam shto oprashtati

Ajde... bitno da se tome mozhemo nasmijati... ja nishta nisam shvatio osobno
Dijalektika je zdrava za formiranje mishljenja, ali ne mishljenja o sugovorniku vech o objektu dijaloga. Pozitivno iskustvo i ispravno, "objektivno" mishljenje su zajednichki cilj svih diskutanata. Poanta nie biti u pravu i uvjeriti u to i "drugu" stranu... poanta je dochi do tochnog odgovora, pa kakav god on bio.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules