|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Jako zanimljivo! A gdje mijenjam taj playback options? Mo?e malo detaljniji opis? I zanima me jel se pucketanje onda događa i kod snimanja nekad? to mene najvi?e zabrinjava jer se onda to i snimi i ljudi slu?aju pucketanje umjesto pjesme. Zanimljivo je da ono pucketanje prilikom miksanja u nuendu nestane kad exportam pjesmu (mislim ne čuje se ak pustim na drugom kompu jer kod mene i u winampu dolazi do toga...) nego samo kod snimanja ostaje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Instaliraj si asio4all drivere, ja imam slicnu karticu (edirol ua-25) i radi mi bolje s tim driverima nego sa orginalnim edirolovim. Imao sam slicne probleme do zamjene drivera a sad sve radi ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Instalirao sam pre mesec dana istu kartu drugaru na masinu:intel 3.00ghz,chiftek,1g ram,Logic audio 5.2 i sve sljaka kako treba.Bufer je 256.Probaj driver koji si dobio uz nju,i mi smo taj instalirali i sve je ok.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Ni?ta nije pomoglo. Instalirao sam one drivere asio4all ali s njima uopće ne radi. Vratio sam na stare...
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ui, sorry!
Kod mene rade bolje neg sa edirolovim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Moguće da treba bolji sistem... Budem kod frenda probo instalirat. on ima AMD X2 6400 + black edition, 4 gb ram ddr2 800 mhz, GeForce 8800GTX, .... pa mo?da kod njega proradi. to mi je sinulo. budem probo pa ko zna
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
pa tamo gde je ono hardware pa imas to pa disk allocations.. ne mogu sad tacno napamet da se setim.. setup padajuci meni
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fast Track PRO & Pro Tools M-powered ((PROBLEM)) | csstudio | Audio Software | 2 | 24-10-2009 08:05 AM |
Audio Kartica Sa Ulazom Za Mikrofon za max 100E - 120E (+ problem sa Fast Track) | zoksula | Computer Hardware | 5 | 07-11-2008 01:13 AM |
Fast Track Ultra | slomaks | Computer Hardware | 7 | 03-11-2008 09:04 PM |
Maudio fast track pro | OFF | Computer Hardware | 0 | 29-09-2006 09:00 AM |
M-Audio Fast Track Pro | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 05-06-2006 12:58 PM |