![]() |
Problem sa Fast Track Pro
Pozdrav svima!
Prilikom snimanja i reprodukcije javljaju se ne?eljeni ?umovi i pucketanje. U uputama pi?e da treba dići latenciju (koja je iznosila 256) a povećao sam ju do kraja (4096), a jo? uvijek čujem pucketanja prilikom reprodukcije i snimanja. Stvarno ne znam u čemu je problem. Hvala |
Re: Problem sa Fast Track Pro
uninstaliraj kartu, disable-uj integrisanu u device manageru, nabavi najnovije drajvere, instaliraj sa ugasenom kartom, upali i kad profunkcionise ako bude pucketanja ugasi tih 400 vst instrumenata pa javi da li pucketa :wink:
|
Probao i to... čak 3 puta. i ru?io windowse i opet isto. pucketa ko vrag
|
Koji procesor imas, plocu, koliko memorije... mozda ti neki drugi program ili servis srce resurse pa ti se to desava... proveri koliko ti komp trosi proc i memoriju...
|
Ma imam Athlon XP 2800+ proc, 1.5 GB RAM, Asus A7V8X-X ploču. OS Windows XP SP2 (u uputama pi?e da jedino na njemu radi za sad, postoji beta driver za vistu). Jako malo zauzeće procesora i memorije tro?i. kakvih najvi?e 35% procesora (mislim kad radim u Nuendu, kad slu?am samo mjuzu u winampu onda do 5%), a memorije ovisi o tome kolko toga natrpam u Nuendo 8-).... al to se događa i dok normalno slu?am ne?t a ne samo dok radim... ponavlja se pucketanje onak svakih 15-20 sec ....
|
probaj da smanjis rezoluciju graficke karte pa snimaj nestoi ili radi nesto gde ti se javlja pucketanje i zujanje ili update-uj ili vrati originalne drajvere za graficku kartu ...
Pozdrav :] |
jesam i to... rušio sam windowse i to znači da sam imao najmanje 3 verzije drivera za graficku i nista... ponestaje mi ideja... ali pucketanje se javlja uvijek. bilo da ja sviran nešto ili ne, bilo da radim nuendu, montiram film...
|
... to je bolje nego da samo povremeno zeza... probaj sa drugom memorijom, drugim napajanjem... nema univerzalnog resenja, moras redom...
|
ha eto... bacam se na posao :grin:
|
Quote:
a sto se tice latency, najbolja varijanta (po licnom iskustvu) za sve je 512 |
All times are GMT +1. The time now is 12:57 AM. |