|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
He, he... mozete vi narodnjaci da se lozite i da pokusavate do mile Lajkovackom prugooom... ovaj.. greska, povuklo me... htedoh da kazem do mile volje, ali niko nema sanse da uradi ono sto je uradio Bidza iz Svilajnca, bivsi funkcioner SPS-a, Milosevicev saradnik i gradonacelnik Svilajnca.
Niko vise nikad nece moci da napravi pesmu koja ce vise da "pogodi" onog techu na svadbi, posle pet prepechenica: "U Srbiji varos velika..ka...ka kranj nje teche reka Morava..va..va.. ....... ....... Opppaaaaa..... Uz Moravu vetar duva, stari ribar tajnu chuva... (samo za kuma i drustvo u cosku..ku...ku)" ![]() Kakav lik! A kruzi i neka urbana legenda da je na svadbi svoje cerke bi prozvan od kolege politichara da otpeva nesto, a kad je izasao, usledili su neki ogromni bakshishi, pa se muzika obradovala... ali, Bidza nije to podelio sa njima ![]() E, ako je ta pricha istinita, tek onda je stvarno mega lik ![]() Hmmm.... reklo bi se da je Bidzina pesma i savrsen primer za ozbiljnu i nadasve iscrpnu analizu fenomena ko ce maznuti tezgu, zutokljunac, ili ozbiljan techa... preslusajmo fajlove... Da se zakljuciti da se zutokljunac puno trudi, da je sigurno mladji i reklo bi se lepsi, ali to je tako samo na prvi pogled. Glasic mu je kao da ce da se rasplache, a srca sisatih tetki na svadbama vole prave muskarchine i tu nema zezanje! Kad tetka smaze sarmu, hoce pravo musko i kraj priche! Zutokljunac je napravio i los izbor organiste i poveo nekog nalik sebi i obojica se vade na efekt! Nema tu ni stabilnog glasa, a jos manje smekerskog trilera! Sve je to na staklenim nogama! Obratimo sad paznju na fajl iskusnog teche! Bolje peva, u pojedinim trenucima zna i da mangupski provuche kroz nos i da ponekim poklikom zatrese kako srca sisatih tetki, isto tako i njihovih muzeva! Harmonikas! Ubiva na mestu! Zestok triler, kladim se procelav, sa zlatnim prstenom na ruci i smeska se dok svira. Shacuje tetke, a njihove emocije trepere! Nije bas da bi prevarile muzeve, ali nisu ni imune i kroz glave im prolazi "Eh... da se mlada i naivna ne udadoh za onog mog Radovana..." Stani!!! Nesto tu nije u redu! Ko je onaj mladi, bledunjavi sto se za onim stolom u cosku vidno dosadjuje? Onaj o kome pricaju ujaci: -Ne veseli se, ma vidim JA... Kazem JA mom ludom zetu Miloradu da sa njim nesto nije u redu, a mozda se i drogira! (Ajd ziveli) Nego samo da on MENI da zeleno svetlo i napravicu ja coveka od njega... ako treba i batine ce da rade! P.S.... ako neko pomisli da je ovo zlonamerno, NIJE! ![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 20-04-2008 at 04:40 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
ide mile lajkovackom railroad, ide mile, burning mu cigara...
e fin taj pontiac, vozio sam se u njemu, onako, muski noge da ispruzis... a i neboja je vrstan strelac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() zato lepo pustim budha bar, and the game is on.. ![]() ![]() al aj sad malo ozbiljnosti, ![]() evo refrena njihovog najveceg hita, pre no shto su probali da se prodaju: bridge: ..telephone in my arm, someone get me a priest to put my mind to bed, this ringin in my head is this a cure? or is this a desiese (oboljenje, ne znam kako se speluje) ![]() ref: nail in my head, from my creator u gave me life, now show me how to live pa onda meni omiljena njihova stvar.. i pazi sve ovo mozesh implementirati u narodnjachke pesme.. and when u wanted me, i came to u, and when u wanted someone else, i withdrew and when u ask for a light, I'ld set my self on fire and if i go, find my way, i know, u'll find another slave and now im free, from what u want and now im free, from what u need and now im free, from what u are eto, izvukao sam meni omiljene pesme (muzichki i txtualno) ali kada poslushash ostale shvatish koliko su jbno bolji od cele americhke rock scene.. ovi se valjda svrstavaju u grunge.. ko ne zna to je skup dva rasformirana benda (bend iz Rage against the machine, i pevach iz Soundgardena, a sada solista) poz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() mozda Miha,Arthur ili neko drugi zna ko su clanovi ovog benda ,isto je palo neko meshanje kolko znam (mozda gresim) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() stari njihov hit u disko fazonu ![]() Last edited by cAAc; 20-04-2008 at 05:45 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
evo neke priche o njima ,pogreshio izgleda
http://en.wikipedia.org/wiki/Brujeria_(band) bolesno ali ko je malo upucen u situaciju tog regiona znace zasto je takav bend i nastao .mali off Last edited by cAAc; 20-04-2008 at 07:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Last edited by cAAc; 20-04-2008 at 08:18 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3 | HeatMan | Razno | 105 | 19-12-2008 02:39 AM |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
Sta koristite za narodnjake ? | Akyboy` | Audio Software | 136 | 13-02-2005 04:43 PM |