Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 20-04-2008, 08:14 AM   #11
ZlaSarma
Junior Member

Default Re: Mrzim narodnjake

Quote:
Ako mislis(a mislis) na Milica kamo srece da su narodnjaci ostali takve kvalitete(stara Hanka i tako to).Niko se ne bi bunio.
Naravno .Ali i Milic danas verovatno(nemam dokaz ,niti se trudim da budem najpametniji-samo pretpostavka) pise sve i svasta samo zbog love.
Goran Ratkovic na pocetku narodnjacke karijere nije potpisivao sve pesme.Bilo ga sramota.Samo preda pesmu i uzme kintu.
Ovo sam cuo od njegove supruge pre nekoliko godina .

Ma,mainstream treba da postoji.Malo bi debilno bilo da svi stvaraju umetnost i da svi konzumiraju istu.Ali to bi trebali da budu Georgiev,Bajaga,Balasevic itd.Opustena muzikica koja prati prepodnevno ispijanje kafe i vecernje muvanje i guzvanje posteljine.Bez velikih pretenzija i dubokih ideja i poruka.

A nama su mainstream bivsi rockeri koji javno priznaju da se drogiraju i pevaju kako lome case po kafanama i nemaju licnu kartu,silikonske glupace koje pominju polni organ u glupim izjavama na TV,supruge pokojnih ili prezivelih mafijasa i olosa i naravno Dzej.

Verovatno ste gledali coveka iz zirija za "zvezde" granda ( G namerno malim slovom) kako na jednoj od audicija izvata za sise neku seosku kurvu koja zeli da bude pevacica.

Ja MRZIM narodnjake.Mrzim ih.Ja nisam civilizovano i artikulisano bice.Ja sam sposoban da mrzim.

Pre par godina donosi mi neki lik disk da mu prerezem.Posao za Austriju pa da ima uspomenu.Muzika sa svadbe nekog ortaka.
'ladno 'armonikas i ekipa sviraju "Kad padne noc" od Corbe.I onda pevac ,naglasivsi da je samo za kuma i starojka (izraz za ujaka od mladozenje u mom kraju)otpeva koristeci one zavijajuce "trilere" koje koriste narodnjaci .
Nisam mu narezao disk.Glumatao sam da se rezac nesto skenjao pri rezanju.

Last edited by ZlaSarma; 20-04-2008 at 08:28 AM. Reason: Odvojio pasuse ,dopisao o Corbi
ZlaSarma is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules