|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Narodnjaci su preuzeli stvar,
znaju sistem i stvaraju dar-mar. Rasturaju po pitanju tiraza, sve veca je blamaza biti neko od nas. Narodnjaci su ukrali moj bend, narodnjaci su federalni trend a mi smo gurnuti u ilegalu, na kom tajnom kanalu naci bazu i spas? O narodnjaci, sve vam je u saci al' zasto da se baci? Ma ostavite nesto i za nas. Narodnjaci, braco i zemljaci, budite ortaci pa smanjite taj gas! Narodnjaci na kljucnim mestima. Narodnjaci u glavnim vestima. Na dzinovskim plakatima u boji, kud koji mili moji, da vam ne cujem glas. Narodnjaci sa nasim curama. Narodnjaci u svim strukturama. Od udruzenog rada pa do sporta, narodnjak ante portas, njihov dolazi cas! O narodnjaci... Nemaju njive te perspektive, armiran beton zove nas sad. A snovi lebde izmedju negde na relaciji selo-grad. Nastupa era amatera, iz svoje koze moze se sad. Rapidno stasa hibridna klasa na pola puta selo - grad. Da dodam da je ovo pesma Djordja Balasevica,posto na forumu ima ljudi razlicitih muzickih afiniteta i razlicite starosti .Mozda neko ne zna ko je autor . Last edited by ZlaSarma; 19-04-2008 at 03:05 AM. Reason: Napisao ime autora pesme |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3 | HeatMan | Razno | 105 | 19-12-2008 02:39 AM |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
Sta koristite za narodnjake ? | Akyboy` | Audio Software | 136 | 13-02-2005 04:43 PM |