|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#131 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Senior Member
|
![]()
Volim izvornu narodnu muziku ! ! !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Banned
|
![]()
mrzim izvornu narodnu ,mrzim jazz sa etno motivima ,mrzim kalifornia pank gluposti ,mrzim brit pop ,mrzim belo dugme i zabranjeno pusenje ,mrzim elektro preko koga se stenje (vishe volim robote).... ,mrzim gomilu svojih stvari,mrzim se jer me sve mrzi, mrzim sto mrzim ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Senior Member
|
![]()
Probaj da zamrzish josh vishe to shto mrzish, jer ako ne zamrzish josh vishe to shto najvishe mrzish, pitacesh se zashto ne mozesh josh vishe da zamrzish to shto najvishe mrzish.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Junior Member
|
![]()
Narodnjaci su preuzeli stvar,
znaju sistem i stvaraju dar-mar. Rasturaju po pitanju tiraza, sve veca je blamaza biti neko od nas. Narodnjaci su ukrali moj bend, narodnjaci su federalni trend a mi smo gurnuti u ilegalu, na kom tajnom kanalu naci bazu i spas? O narodnjaci, sve vam je u saci al' zasto da se baci? Ma ostavite nesto i za nas. Narodnjaci, braco i zemljaci, budite ortaci pa smanjite taj gas! Narodnjaci na kljucnim mestima. Narodnjaci u glavnim vestima. Na dzinovskim plakatima u boji, kud koji mili moji, da vam ne cujem glas. Narodnjaci sa nasim curama. Narodnjaci u svim strukturama. Od udruzenog rada pa do sporta, narodnjak ante portas, njihov dolazi cas! O narodnjaci... Nemaju njive te perspektive, armiran beton zove nas sad. A snovi lebde izmedju negde na relaciji selo-grad. Nastupa era amatera, iz svoje koze moze se sad. Rapidno stasa hibridna klasa na pola puta selo - grad. Da dodam da je ovo pesma Djordja Balasevica,posto na forumu ima ljudi razlicitih muzickih afiniteta i razlicite starosti .Mozda neko ne zna ko je autor . Last edited by ZlaSarma; 19-04-2008 at 03:05 AM. Reason: Napisao ime autora pesme |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Mason
|
![]()
Dobro prijatelji? Hoce li ovde neko ozbiljno da se napushuje, il' da zakljuchavamo?
![]()
![]() |
#137 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Moderator
|
![]()
a jel te mrzi shto te mrzi da bash toliko mrzish to shto mrzish sve ono shto mrzish, adekvatno transparentno reciprocitet mrzish?
![]() nisam spavao uopshte.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3 | HeatMan | Razno | 105 | 19-12-2008 02:39 AM |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
Sta koristite za narodnjake ? | Akyboy` | Audio Software | 136 | 13-02-2005 04:43 PM |