|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Dobro je ....zivnuo je forum, nesto se desava
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
E Laki, Laki
![]() Trovach si neopevan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
VexMunja dobrodosao na Rumski! ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
niko nije ni rekao da se ne slaze ,ja sam za to da se kao gost foruma dovede neko poznat iz sveta narodne muzike pa mozda i dobijem neke odgovore na koje mi josh niko nije odgovorio ..i ako mi je neciji post sulud mogu na to da skrenem paznju onako kako ja znam ili umem ... ,takodje bih voleo da taj gost bude neka pevacica i posto vecina ljudi ovde zivi od muzike mogli bi i da pricamo o tome kakva sve vrata otvara takav pristup muzici i od chega josh moze da se dobro zaradi zahvaljujuci istoj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]()
i zasto kad god se postavi neko takvo pitanje ili se skrene paznja na neke stvari odmah se gleda kao provokacija ? ma nemoj!!
Tako i ako postavim konkretno pitanje vezano na tu temu ili pricam o mojim erotskim snovima sa Indirom(kad vidim polu golu zenu ja hteo ne hteo razmisljam o tome) isto mi se hvata ,bicu obrisan ! Last edited by cAAc; 17-04-2008 at 06:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
A takodje bi voleo da pricam o tome sta znaci to amatersko skidanje tudjih stvari i bezazleno tezgarenje .. meni nista nije jasno (i mozda je to covek koji bi usao u zapaljenu zgradu i spasio neciji zivot ali se tek o tome ovde ne pricha tako da su te stvari tek off )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Administrator
|
![]() Ponekad stoji nasaliti se na tudj racun, ako poenta te sale jeste usmjeravanje i podsticanje osobe da promjeni nacin razmisljanja, ali treba imati takta...
Ne kazem da ste ti i ostali pretjerali, samo apelujem da toga bude manje, jer i pored vase dobre volje, drugi ce vas pogresno razumjeti i time ste htjeli nehtjeli postali saucesnici lose atmosfere koja rezultuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Odoh ja odavde. Daleeeeko sam od dobrodoslog...
Previse negativne energije na jednom mestu. Ovo nisam u zivotu doziveo. Ako nista drugo,znacu sta da kazem ako me neko ne daj boze bude pitao za ovaj forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]()
Aj ako imas problema sa kontra stavovima i drugachijim misljenjem ZBOGOM!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Moderator
|
![]() Quote:
btw, caac spusti loptu brate.. iskuliraj se, popij pivo.. aj brate uzdravlje.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ovo je produkcija | LACKY | Pricaonica | 7 | 26-06-2008 08:26 PM |
Aranzman i produkcija | Eon | Audio Produkcija - Tehnike | 34 | 10-05-2005 11:19 PM |
pitanje... [psychedelic trance produkcija] | SumAnuT | Audio Produkcija - Tehnike | 35 | 12-10-2004 03:55 AM |