|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#12 | |
|
VIP Member
|
Quote:
mislim , to jeste nacin da se skrene paznja na sebe i svoj rad / talenat / itd... E sad, sto se promenilo sve i sto nikoga vise nije briga ko je uradio sta i da ga zbog toga zove da uradi nesto drugo za pare......to je problem !! mene i dalje non stop smaraju da radim remixe - ali razmenu ! Na pr. Ja uradim nekom poznatom DJ-u remix za njegovu plocu, a onda on meni uradi remix za moju !? A sta ako ja vise necu da izdajem moje ploce, ili nemam label itd..?? Od prodaje - mrka kapa! Pogotovo u danasnja vremena. Ja verujem ni da artist nije dobio vise od 100Evra (mozda cak ni toliko) kao avans... Generalno u dance muzici - sto ti daju unapred - to je to! Royalties - nema!! Kad ti saberu troskove stampanja, distribucije, agregatora (ovaj sto prodaje downloads), itd..ispadne da im ti dugujes pare! Ako te ne kosta nista, zivis kod matoraca, studio u spavacoj sobi (ne rentas prostor) onda je ok...mlad si, zezanje, rock n roll! A ako na racun toga mozes i neku ribu da zbaris - puna kapa!! |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|