|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Dal' znate SVE stepene poredjenja reci GLUP?
glup, gluplji, najgluplji, TENOR!!
![]() |
#42 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Senior Member
|
![]()
U cemu je razlika izmedju violine i viole?
Viola duze gori...
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
Gospodin sjeda za sto u restoranu i narucuje vino. U uglu se muzicari stimaju. Odnekud dolazi majmun i covjeku se popisa u vino.
Tip inenadjen, zove kelnera: ''Je li? Zasto mi se majmun popis'o u vino?''. Mladic sav zbunjen, crveneci se odgovara: ''Nemam pojma, vjerujte, otkud sad ovdje majmun''. Gost, vec iznerviran zahtijeva: ''Zovi mi smjesta sefa sale!'' Sef uzurbano dolazi. Na pitanje: ''Zasto mi se majmun popis'o u vino?'', ni on nema odgovor. Stvar dolazi do direktora hotela. Covjek vec galami: ''Znate li zasto mi se majmun popis'o u vino?'' Direktor se izvinjava: ''Vjerujte, ni ja ne znam otkud ovdje majmun. Mozda bi bilo najbolje da pitate ove muzicare, mozda je s njima dosao...''. Gost ustaje i prilazi orkestru: ''Momci znate li vi zasto mi se majmun popis'o u vino?'' Gitarista ce ''A to? Ma, znamo, kako da ne!'' Okrenu se i sapnu bubnjeru: ''Lupaj sedam osmina'', a ostalima. ''Idemo: A-dur'' pa svi uglas: ''Zasto mi se majmuuuunnn popis'oooo u viiiiinoooooo...''. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Senior Member
|
![]()
- Kako zovemo gitaristu koga je ostavila devojka?
- Beskucnik. - Šta se kaže gitaristi odevenom u svecano odelo i sa kravatom? - "Neka optuženi ustane...". - Koja je definicija optimiste? - Basista koji otplacuje kredit na stan/kucu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
MCI Master
|
![]()
ovaj je istinit:
pitao producent pjevaca...ocemo li stavit fade out na kraju pjesme kaze pjevac na to ako je dobro stavi onda kroz cijelu stvar ![]() kako se zove plug-in koji gotovo sve pretvara u hit ???? BALKANIZER a jedno od najacih pitanjna koje pitaju stalno je KAKO SADA TO SPOJIO SAM kompjuter i MIDI zasto mi AUDIO ne svira ![]() ![]() ili pitanje ...zasto mi ne radi klavijatura spojio sam IN u IN , i out u out ![]() svasta ima u zivoyu |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
VIP Member
|
![]()
What's the difference between a toilet seat and a sound engineer?
The toilet seat has to bear only one asshole at a time. Cuo sam ga na engleskom od covjeka iz TC Electronic, glupo je kad se prevede. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]()
Pu$i pevaljka harmonika$u... i jednog trenutka kaze: "NEMOGU VISE" ! ...a on:"... nastavi, nastavi... na "O" nema$ triler !
![]() ili kako narodnjaci kazu sinkopa? C,C pa momentalno G ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi - samo dobri | HeatMan | Pricaonica | 266 | 02-12-2015 06:15 PM |
Domaci vicevi o Chuck Norisu | Arthur | Pricaonica | 93 | 19-03-2011 07:11 PM |