|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
![]()
Extra brate,taj rad je totalno ok.Kako tek ja gazim po zgradi a kod mene sami baksuzi nece ni gerijatrijski domovi da ih prime.Malo,malo pa mi muriju posalju.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
Nisam video ovu opaku temu
![]() Ja sam pored muzike opterecen garderobom i parfemima, tako da iste imam u ENORMNIM KOLICINAMA ![]() Obzirom da je ovde pitanje obuca... najvishe nosim patike ![]() ![]() Obuca... elegantna... Armani, Iceberg, GFF, Prada, itd. ![]() Zelim Hurache one stare iz 94 teget sa narandzastim nike da uzmem i 4ke u vishe boja ![]() E da... uskoro cu i cele crne 360 da uzmem ![]() ![]() Oprostite na mojoj psihozi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Member
|
![]()
imam jedne DC, Vans i starke iscepane
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
aj ne lazi ljude , nemas ni za carape ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Member
|
![]()
Ako sam kod sebe ili u par studija sa kojima cesce saradjujem i siguran sam da necu fasovati srcu u tabanima, zimi papuce-martinke ili charape sa kramponima, leti iskljucivo b?s uz neizbeznu havajku i bermude. Tako vec 15 godina (jedino sam papuce-martinke nasao skorije)
![]() |
#49 |
Member
|
![]()
Ja radim u MADNESS butiku i prodajem skate patike. ( vans,globe,dvs,circa,lakai...) Brojao sam pre neki dan 230 modela muskih.Smucile su mi se sve!!! Gledam ih svaki dan!!! Najradije bih isao u papucama!!! HEhehee!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
ili neke skejterske patike ili papuce... ali u papucama ne mogu da pevam, to sam provalio odavno
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koju klavijaturu? | Danny Lou | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 02-10-2009 01:39 PM |
Koju grafichku...? | OFF | Computer Hardware | 21 | 15-08-2009 11:15 AM |
koju konfiguraciju? | luka | Computer Hardware | 0 | 05-11-2005 08:42 AM |
koju zvuchnu kartu? | 3MAJ | Computer Hardware | 3 | 21-03-2004 01:00 PM |