|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
koja bi mi klavijatura bila najbolja do 500e max. treba mi za midi za komp i mozda ponekad za neku gazhu. da ima dobre klavijaturistichne tipke i solidne boje. nista sempler, nista sekvencer. pozeljan arpedjator, filteri i efekti... 5 oktava mozda i vise ako ima...
pozzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
http://www.vintagesynth.com/misc/raven.php
Ako naletis na ovako nesto ne propustaj. Ima ih na nasim prostorima, prosle godine sam mogao kupiti ovo kao novo iz radnje za 200 eura... I ja debil ne uzmem ![]() ![]() ![]() Chuj, DX 7 se recimo skroz uklapa u tvoju prichu, a mozda i ubodes Roland D50. To su sve stare klavije koje uvek vredi imati (za sve sto ti treba)... I uvek ces ih prodati za kesh koji si ulozio, tim spravama vise ne moze pasti cena, a jeftine su danas i vrede chak i vishe kad vidis kakva sve sranja danas valjaju za i vece pare.. Last edited by silicon science; 02-10-2009 at 01:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc!!! Koju klavijaturu da kupim? | TrinitY | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 10-06-2007 08:45 PM |
Koju Klavijaturu / Synth da uzmem? | misko063 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 18-04-2006 11:10 PM |
koju midi klavijaturu da kupim do 200eura? | Mrav | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 15-11-2004 12:42 PM |