Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-10-2009, 12:04 PM   #1
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Default Koju klavijaturu?

koja bi mi klavijatura bila najbolja do 500e max. treba mi za midi za komp i mozda ponekad za neku gazhu. da ima dobre klavijaturistichne tipke i solidne boje. nista sempler, nista sekvencer. pozeljan arpedjator, filteri i efekti... 5 oktava mozda i vise ako ima...

pozzzz

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2009, 01:39 PM   #2
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Koju klavijaturu?

http://www.vintagesynth.com/misc/raven.php

Ako naletis na ovako nesto ne propustaj. Ima ih na nasim prostorima, prosle godine sam mogao kupiti ovo kao novo iz radnje za 200 eura... I ja debil ne uzmem Znachi, njegovi "interni" zvuci su i vise nego okej, Shvabo napravio (sto je u ovom sluchaju sinonom za kvalitet)... Ovo je predlog da ne propustis ako vidis da neko prodaje... + imas i sekvencer (pored svega sto ti treba)...
Chuj, DX 7 se recimo skroz uklapa u tvoju prichu, a mozda i ubodes Roland D50. To su sve stare klavije koje uvek vredi imati (za sve sto ti treba)... I uvek ces ih prodati za kesh koji si ulozio, tim spravama vise ne moze pasti cena, a jeftine su danas i vrede chak i vishe kad vidis kakva sve sranja danas valjaju za i vece pare..

Last edited by silicon science; 02-10-2009 at 01:41 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules