|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Potpuno se slazem s tobom.Treba imati u vidu i gde radimo i koji su nam klijenti i za koje trziste.Mada zaboravih da ti kazem da je i moj prvi mixer bio Tascam 2600, pa onda M 3500, i mackie.Razlika jeste mala u nijansama zato gledaj da uzmes 100% ispravan mixer a sve je to sto se zvuka tice tu negde zavisi i od hardware koji imas oko stola , a ponajvise od iskustva ton majstora.Inace i ja sam u potrazi za dobrim stolom i HVALA forumasima koji stvarno zele da pomognu.Jos nisam kupio mixer ali nadam se da uskoro nesto dobro naleti...
![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
I do kog si zakljucka dosao od ove pomoci? Treba kupiti 100% ispravan mixer.
To je interesantan zakljucak. Pa sve sto kupis po vaskolikooj beleosvetskoj mrezi E Bay se nudi kao 100% ispravno(samo sto nule od 100-tke moraju dobro da se upakuju da nebi neka otpala u transportu). dali ce do kvara da dodje u transportu ili posle par dana rada ili mnogo kasnije. Ako je znaci 100% ispravnost najbitniji faktor, zasto onda menjati 100% ispravan mixer koji si vec imao. Zelis nesto vece i bolje, ali zbog sredstava malo starije. A jos pride da je i 100% ispravan i jeftin. Mozda moze i to da se nadje, mozda natrcis na "samo ga zena vozila".Jeste da to nije zemlja Srbija sa najvise zena vozaca na zemaljskoj kugli, ali predpostavljam da zene i tamo voze. Ako se misli proci jeftino sa mixerom vise klase ali starije generacije. onda su to grdne zablude. Uzeti za 2-4 hiljade $ mixer sa kraja 70-ih koji je kostao 200-300 hiljada kao nov i verovati da je 100% ispravan je ravno nadi da cete sutra na loto dobiti 7-cu. D se razumemo 7-ca se dobija, ali . Ima ovde ljudi koji su kupovali takve stvari, i natrcali da ga je samo zena vozila. Svi veliki mixeri kod nas su kupljeni kao polovni, i potpuno su uredni mixeri koji su uzeti pod kontrolom strucnog lica a nisu kupovani na nevidjeno preko E Bay-a. Tako da sve kada saberes, ima tu dosta stavki koje covek u osnovnoj inicijacij zaboravi jer mu je u glavi samo pa i nije tako skupo, a u stvari je malo drugacije, pa i nije tako jeftino kada se sve sabere. Last edited by LACKY; 05-04-2008 at 11:10 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Ti cuti! Covek hoce savet od iskusnih forumasa, a ti ne znas sta je analogni mixer, jer nisi radio na njima, vec citao po magazinima! Kad budes seo za neki Tascam, ili Mackie, pa uradis pesmu, onda pricaj!
![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 05-04-2008 at 11:22 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
VIP Member
|
![]()
evo ti ovo...ovo je bila super mikseta...radio sam jednom na njoj..davno. Larking audio UK
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
E , ovo je vec nesto konkretnije i vredno paznje.Hvala DaBear.I Idekius.Tako je respektujem samo misljenje ljudi koji su RADILI na mixerima , a ne slusali bla-bla price.Inace mixer sam prodao pre par godina zeleci sa u kompjuteru uradim sve i tako prodjem jeftinije.TO NE MOZE.Zato sad opet sam u potrazi za dobrim 32 kanalnim mixerom. Sta mislite o ALLEN&HEATH GS 3000.Prednosti i mane
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ispade sada da niko nije radio ni na cemu i da svi samo blebecemo.
Mislim da vi zelite da cujete Lakijev odgovor o sedmici na lotou,da se lako dobija gotovo svaki dan jer samo vi igrate i niko vise,nazalost svi igraju istu igru i traze nesto povoljnije a dobro,samo dodaju nulu vise pa onda pitaju sta je bolje.U klasi do 5000 je sve isto-novo,polovno do 10.000 u 100% dobrom stanju se isporucuje sa dzakom brufena i sampona za stomak.Pa sad razmislite pre nego pitate,a kad vec pitate onda se ne zalite na odgovore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Slusajte Rajka mislim da je covek naj kompetentniji za ovu pricu, ipak mi gledamo spolja a Rajko iznutra,poznaje skoro sve miksere u dusu i godinama ih uspesno odrzava i to u vrlo ozbiljnim studijima.
Eka-Nika vidi sa Rajkom da ti odradi njegovu cuvenu Sabirnicu i to bi ti bilo od velike koristi.Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sve se moze kad se hoce .... samo treba znati kako .... ulozi vise u sebe i uci .... nemoj da trazis razlog u opremi nego u sebi ....... sve najbolje .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi (analogni) Oberheim SEM !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 28-10-2009 11:55 AM |
Da li je Analogni mix Superiorniji od Digitalnog? | den | Audio Produkcija - Tehnike | 50 | 03-09-2009 08:52 AM |
OT: Analogni snimači | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 21-03-2008 11:20 AM |