|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
e al mislim da ti zapravo ni netreba programer_imas dovoljno jaku bazu u npr NI reaktoru..barem mi je tako djelovao dok sam jos imao strpljenja za njega
![]() ![]() Quantum fx je isto zanimljiv_lako je isprogramirat neki jednostavni delay sa lfo-om da pristojno zvuči_samo ?to je dosta buggovit ![]() paaaa..nije losa ova kombinacija pluginova koju cesto koristim za delay_comments are welcome ![]() 1) AudioDamage Dub delay - tu odvrnem Regen i Output i smanjim Lo-cut i time dobim onaj dugi jaki lfo filter sweep na delay-u koji vooolim ![]() 2) na taj signal dodam maaaalo distorzije, Chorus ili Phaser od Nomadfactory-a..ili psp nitro, camel pha/space - da malo razigra jednolicnost delay-a i doda teksturu i osobnost zvuku 3)lagani stereo panning_obicno sa Wavesovima _da se zvuk malo "rastvori"..maaaalo reverba prstohvat soli, smotat si trubicu i u?ivat ![]() ovo je ziher svima me?to osnovno al ako netko ima neke druge primjere il komentare_sam uletite ![]() je*te_raspiso sam se ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
yup..ako kog zanima:
Manual za U-he MoreFeedbackMachine2 http://www.u-he.com/mfm/manual/wp-co...fm2_manual.pdf |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
PSP 84
ili ovaj novi multi.. isto PSP |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Delay | zmaj | Audio Software | 13 | 30-03-2009 10:16 PM |
Pilotirani delay??? | bojanmil | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 19-06-2008 02:42 PM |
GPU Delay!!! | peraZdera | Audio Software | 36 | 22-10-2006 06:50 PM |