|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Psiho
|
![]()
Ja ne volim "ravne" delay-e nego volim da mogu "animirati" vrijeme ponavljanja tako da delay ne zvuchi sterilno. Ako radish sa snimkama prave svirke to te vjerojatno ne interesira jer samo kvantizirani materjal zvuchi sterilno u delay-u. Tu je OhmBoys IMO jedan od najboljih. Odlichan je i Waves delay s time da nema LFO kao OhmBoys ali ima dosta chishchi sound od "kiselog" OhmBoys delay-a.
Ako zhelish puno slobode i kontrole za svaki tap PSP 608 je odlichan delay sa panoramom, stereo spread-om, filterom, distorzijom i reverbom za svaki tap posebno, ali tap time se ne mozhe animirati. No PSP ima i 84 delay koi je simulacija tape delay-a koi je vrlo "pokretan" i takodjer iznimno chistog zvuka sa odlichnim filterom i vishe nego upotrebljivim plate i spring reverbom. MFM2 je IMO odlichna sprava ali doslovce paralizira moguchnostima. Ima toliko opcija i kontrola da me obichno prodje volja ili zaboravim shto sam tochno htio i krenem eksperimentirati pomamljen moguchnostima. Zbog toga ga nekako rijetko i koristim... ponekad je manje doista vishe ![]() Voxengo analog suit ima jednostavan delay odlichnog zvuka i solidnih moguchnosti. Svega par kontrola pa za manje zahtjevne namjene daje dushu ![]() Ja josh nisam naletio na delay koi bi bio dobar u svakoj prilici... chisto sumljam da i hochu. Uglavnom ovo je moj osobni best off u par kategorija ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Delay | zmaj | Audio Software | 13 | 30-03-2009 10:16 PM |
Pilotirani delay??? | bojanmil | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 19-06-2008 02:42 PM |
GPU Delay!!! | peraZdera | Audio Software | 36 | 22-10-2006 06:50 PM |