|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Napokon je misija zavrsena
![]() Braca i ja smo odradili svoje preamp/eq-e, u funkciji su, rade, koriste se... Sta je potrebno za ovakvu akciju? Pre svega ortak poput Brace, spreman na egzibicije... sve gluposti je lepse raditi u drustvu ![]() Nesto srafcica i zichica, par silajichica i nas elektronichar Nesha da ti sve to spoji, ako te ne ubije zbog sitnih prohteva i detaljchica tipa "Hocu plavu sijalicu za power, a ne zelenu... menjaj to... i VU metar mora da ima osvetljenje, ali obavezno bledo plavo, nikako drugacije, znas, skoro belo, a ipak plavichasto" ![]() Rogina da ti nabavi module, da sheme i savete... Moji drugari Sale i Rincha da ti odshtampaju sta treba i pozele da te zakolju kad chuju da se radi o svega dva primerka, pa ti svoj radi ne naplate, vec kad izlazis iz shtamparije cudno gestikuliraju za tobom, vitlajuci oklagijom ![]() Daljinski upravljac, zvani Rajko Maricic, koji ti lepo objasni sta leti i jede se, a sta ne... ![]() Lacky, Ogi Radivojevic, Deki Vuckovic, Max i Perun da ih malo davis svojim prichicama i tripovima ![]() sRce, da te lozi kako si na pravom putu ![]() ... i... uz "nesto malo zivaca", cak i strujno neobrazovano stvorenja ,poput Brace i mene, mogu odraditi posao... P.S. Na kutiji stoji 500c, jer sam ja nesto utripovao, javilo mi se nesto u snu, ili sta vec, pa eto tako... u pitanu je modul A, ali nema veze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 04-04-2008 at 12:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Bravo Deki,
Kad smo vec kod toga, evo vec nedelju dana se dogovaram sa ovim mojima sa fakulteta (Elektronski fakultet je u pitanju) da ih uposlim da sastave neki preamp i jos neke stvarcice ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Bravo Braco i Nesho pre svega... Deki je uglavnom filozofirao
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Bravo Braco i Nesho
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Svaka cast,veoma profesionalno,dostojno imena.
Prelepo izgleda MCI logo. Siguran sam da radi fenomenalno,a sad sam siguran da prelepo i izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Kod nas se ta boja zove šerpa plava. Hi hi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mason
|
![]()
Cekaj samo da ti spakujemo Hypex pojachalo u maskirnu kutiju
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
To je dobra ideja, taman da se nevide one izgoretine od palih cigareta na parketu. Ali moramo da se dogovorimo da isti majstor hobluje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MCI Master
|
![]()
eto ga lijepo izgleda
svaka cast |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Totalno cool, poshtovanje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mic Preamp | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 12-10-2008 07:11 PM |
preamp: FMR Vs ART | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 30-08-2008 08:09 PM |
RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-12-2007 10:42 PM |
Preamp? | Rhino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 11-11-2006 10:52 PM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |