|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#511 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
da,moze ga se sa macom naci za oko 600 eura,ma cak i manje a kazu da su algoritmi isti kao na lexiconu 300 kojeg se ispod 2000 eura tesko nade ali da 300 ima vise opcija.koristimo pretezno jedan preset,rich plate kao duzi reverb vecinom za vokale,ima gusti tail,onako dosta je transparentan,odlicno se uklapa u miks i opcenito smo vrlo zadovoljni sa njim, jedino je problem taj prastari mac i stalni strah da ne crkne jer nije bas da se lako kod nas dode do rezervnih dijelova pogotovo za comp koji je u rangu 486. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() dobio bi cuske samo tako ... inace cika slowstar je cenjeni borac protiv pc-a i parola je in mac we trust ali dobro , sad ga i ja malo pretera , izvinite cika slobo ali bilo je jace od mene iako cenim i postujem jabuku . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Member
|
![]()
Pozdrav! Oprostite ?to ste čekali odgovor. Nije mi ne?to sa login-om bilo u redu pa se nisam mogao logirat na rumski. Ono je sve knauf.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Senior Member
|
![]()
@ Uki15
Pozdrav susjed! Jesu li ti main monitori kupljeni od Trpkova? Ako jesu, slusao sam ih kod njega, opako rade samo ih je on sa skretnicom i pojacalima prodavao za 5000 eura. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Junior Member
|
![]()
mislis na moj kucni studio ili u kojem radim ?doma imam male yamahe hs 50m,atc a7(njih sam uzeo od trpkova) a veliki su revox br 530 koje sam uzeo od srice.ako mislis na questede q210b,znam samo sta mi je mario(vlasnik,pretpostavljam da ga znas) rekao koliko ih je platio a i gledao sam po netu i 5000 eura mi se cini mega jeftino za taj monitoring sistem
Last edited by uki15; 03-04-2008 at 12:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Senior Member
|
![]()
Mislio sam za Quested monitore. Ako ih je uzeo od njega onda znam za koliko ih je prodavao. Inace, Marija ne poznajem mada bi volio navratit do vaseg studia. Pricala mi je Martina M. (studijski back vokal i moja bivsa pjevacica) da je nesto snimala kod vas i tada sam prvi put cuo za taj studio u garazi blizu Towera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Senior Member
|
![]()
Nema problema, samo javi kad budete slobodni!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |