Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 31-03-2008, 02:37 PM   #141
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: bad copy u VIP VB

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
shto se baltijevog posta tiche, nikako mi ne bi bila chast da sviram sa njim.. lik je govno u svakom pogledu.. da si ga upoznao, znao bi o chemu pricham.. mislim video si kako je zorica odreagovala na njegove provokacije.. a oni su kao ortaci.. mislim, milic.. boze sachuvaj.. wannabe bubnjar.. imam decu u kraju koji bolje lupaju i od viklera i milica zajedno... realno..
Brate...ne zajebavaj...ne ulazeći u to kakav je ko čovjek - Vikler i Milić se ko muzičari ne mogu ni pominjati u istom kontekstu...kakav bre wannabe bubnjar?...on je bre bubnjao sa Indexima i Bijelim Dugmetom ! ej! Kakav Vikeler i Milić? Nema tu veze nikakve u muzičkom smislu...Milić Vukašinović je vrhunski muzičar, a to kakav je čovjek to je nešto drugo!
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 31-03-2008, 02:41 PM   #142
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Pa, jebote taj čovjek je pičio sa jakim grupama dok ni ja, ni ti , ni Vilkler nismo još bili ni tatina ideja...nemoj tako...u svemu bi ga drugom i ja možda napušio...al s njim ne bih mnogo polemisao oko muzike...
Old 31-03-2008, 02:43 PM   #143
perun
Pro Member

perun's Avatar

Verovatno ima mnogo klinaca koji lupaju "bolje" i od Charlie Wattsa, al' na njihovu zalost, Stones-i jos nisu menjali bubnjara!
perun is offline   Reply With Quote
Old 31-03-2008, 02:47 PM   #144
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

i bora djordjevic je pravio hitove i imao jake dobre pesme.. gde je sad? da je digao ruke od muzike posle drugog ili treceg albuma, bilo bi super.. ono, i brega je pravio hitove kada nismo bili ni u mislima roditelja.. i shta sad? opet ce ljudi reci da je vrhunski muzichar, i opet se ja necu sloziti sa njima.. opet cu reci da je krao (da sam krala krala sam)

ne trpam ih u isti kosh, nego jednostavno.. neam pojma.. milic mi je ljigav bubnjar.. nikakav.. a kao muzichar (aranzer kompozitor il shta vec) to necu ni da pominjem.. mislim oni hitovi i to.. damn..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 31-03-2008, 02:48 PM   #145
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by perun View Post
Verovatno ima mnogo klinaca koji lupaju "bolje" i od Charlie Wattsa, al' na njihovu zalost, Stones-i jos nisu menjali bubnjara!
hahahah.. e jebi ga sad.. malo sam bio cinichan.. al jbg, lik se istripovao da je najbolji na svetu i da bi svi trebalo da ga slushaju.. a nije ni za q.. ako me kapirash..
Old 31-03-2008, 02:55 PM   #146
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

joj brate...sad pominješ još i Bregovića i Boru....brate, reci mi da se šališ -molim te!...kakva krađa? Ajde da ja i ti ukrademo ko Brega pa da postanemo to što je on? Heat, ne zajebavaj...ne znam oće li ikad iko napravit na ovoj našoj sceni takve stvari kao što je napravio Brega, a i Boro...Jesi li ti svjestan šta su bili i dalje jesu Bijelo Dugme i Riblja Čorba? To su bre legendarne grupe koje imaju kultne pjesme , ljudi koji su obilježili jedno vrijeme i mnoge generacije...daj bre...

Last edited by balthazaar; 31-03-2008 at 02:59 PM.
Old 31-03-2008, 03:08 PM   #147
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

istina.. ali jbg.. ochigledno ja imam poremecen pogled na muziku.. kao shto sam protiv semplovanja u repu.. ono.. ok je bilo ranije.. nije se moglo drugachije.. tako je pocheo rep.. ali sada mislim da se vrti jedno te isto bez poente i da je pritom i semplovano.. nem pojma.. glupo mi.. kao shto mi je svaka kradja zarad lichnih interesa (slave i para) neshto najgore shto u muzici moze da se uradi..

jbg, to je moje mishljenje.. ne moram nikad da budem tako veliki kao brega, ali bar cu znati da sam SAM radio i uradio to sebi.. jbg.. takvog sam mishljenja..
Old 31-03-2008, 03:12 PM   #148
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

[

ču ti ćeš reći da je krao!???

ajde napokon da neko dokaže šta je Bregović ukrao! Da, nije ukrao "Tajnu Vezu"? "Šta bi dao da si na mom mjestu"? , "Pristao sam biću sve što hoće"?, "Sanjao sam noćas da te nemam"?

a, Bora one obrade nije ni krio, jer su se te pjesme i tada znale...

Heat, Bregina krađa je mit koji su stvorili oni koju su tada bili ljubomorni na njega...i to je istina...

Slažem se u potpunosti s tobom...i ja sam 100% van semplovanja u hip hopu...

Last edited by balthazaar; 31-03-2008 at 03:21 PM.
Old 31-03-2008, 03:30 PM   #149
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

hah.. sad ispade da sam ljubomoran na bregu.. eto mu sve.. boli me iskreno za jednog (jednog od) choveka koji je uspeo u srbiji.. al eto beshe jedna pesma dugmeta na koju sam se lozio.. stvarno lozio.. bluz beshe neki.. i onda chuh jj cale-a koji svira isto to.. chek da nadjem dugme da vidim koja je to pesma..
Old 31-03-2008, 03:36 PM   #150
Miha Blaze
Senior Member

Miha Blaze's Avatar

Ajs me razocarao skroz... ali skroz... kakav prostak i klinac...
Krivo mi samo sto neki drugi ukucani koji su ispali par dana ranije nisu pobedili jer su zasluzili pobedu i tekako!!!
Mimi je zasluzeno pobedila sa kim je bila u kuci poslednjeg dana... ne mogu da sakrijem gadjenje i sazaljevanje lika od 2m....

uzas!
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules