|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Budem pozdravio Banova. Ko ga pozdravlja?
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Njegov stari drug iz Beograda, koji ga nije ni video ni cuo odprilike 19 godina, sto je priznaces, obzirom na nas zivotni vek, ipak predugo, a sve to
(ne)voljom nasih dragih politicara... Moje ime je inace Sloba
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Dezutilo...apsolutno se slažem s ovim za kurzweila + jedan stage piano i radiš glazbu i ne razmišljaš o gumbima, paternima, điđa-miđama...
https://web.facebook.com/MEDIA.CREATUS/?fref=ts Last edited by mandrak; 25-03-2008 at 10:46 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Kurzweil K26xx bilo koja verzija i tako mator i pomalo dosadan i dalje shije sve oko sebe. Kurzweil nego sta ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Bas tako, ne razmisljas o glupostima nego o muzici.
![]() |
#16 |
mod?rateur analogue
|
![]()
M3 u odnosu na extreme.. ukratko : bolji bandwith daklem svjetliji , manje plastican sound. bolji filter i rezonanca, vise glajda, osjetno kvalitetniji.
meni sto se tice sounda onako na prvo slusanje. doboro isprogramiran, kao i uvijek kod korga, u odnosu na rolande. isktoriste ga i vise noego sto moze. ostalo su dodaci u kvaliteti sampleova, kontrolama, sekvenceru, arpegiatori sa KARMA tehnologijom (cirkus maksimus) da radim estradnu A produkciju sigurno bi dobro dosao, pogotovo kao sketch pad za brze ideje.. stisnes dve harme a ono krene cudo. za ozbiljniji rad, gdje mi trebaju apsolutni top sampleovi i pravi sintesajzeri umjesto aproksimacija, nebi ga bas puno korsitio. vrlo zanimljivo al brzo dosadi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Ono ?to me najvi?e pali kod M3 je glava syntha koja se po potrebi mo?e izvaditi i spojiti na drugu klavijaturu. Bio sam nekoliko puta preko bare, pa kad bi vidio kako mi oni krvnici bacaju klavijature po aerodromu do?la bi mi muka. Ovako bi napravi kuferić za glavu i uzeo je sa sobom u avion.
Inače, ima san puno puta priliku slu?at Kurzweilove i Emulatorove proizvode na velikim razglasima i mogu van reći da ni jedan Korgov ili Rolandov instrument ne izlazi vani tako uvjerljivo.
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
au dule al si se raspisao..
![]() korg j e do aja!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
ljudi,dali ima neko set sredjen za m3 za narodnjak da proda ili menja.
ja sam svoj donekle sredio pa bi menjao ili kupio set od nekoga da iskombinujem sa svojim. a sto se tice klavijatura imao sam sve od motifa xs6,kurzweila 2000 xp,rolanda fantoma xa,tritona klasika i jos mnogo drugih. svaka je dobra na svoj nacin,ali m3,motif i fantom ali x6 ix7 su ozbiljnije ,puno ozbiljnije klavijature. sa m3 sam prezadovoljan,a inace sam cepidlaka za zvuk,tako da bi ga preporucio svima,jel ima puno dobrih svojih zvukova,jedino mi se bas gitare ne svidjaju toliko,a sviram bas i solo,ja sam morao sebi da semplujem bas. javite se ko je za menjazu seta ili da proda.BOLE iz Vukovara |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |