|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A jedini nacin da ljudi ozbiljno stanu iza toga sto pricaju je ona stara ... " put your money where your mouth is " .... sve ostalo je " povetarac " ![]() A inace se nisam kladio godinama ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
skoro?
![]() btw, max, aj se kladimo da ne mosh mi smixash album kao dre.. mrzi me da mixam sam.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa da ja onda te matrice smixam kao sto D'Angelo zvuci .... ali je to u samoj izjavi bila besmislica ... jer da bi se napravile takve matrice ...... treba ..... ( necu da ponovo pocinjem tu temu ) Nisam to hteo ozbiljno da shvatim ![]() Pozdrav Last edited by Max; 24-03-2008 at 02:43 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Kad smo vec kod bojenja,da li je mit ili istina da je dovoljno "provuci" boju nekog instrumenta kroz recimo SSL ili Neve i da se to oseti u kvalitetu,da li neko to zaista radi,pitanje je upuceno "iskusnijim kolegama " koji imaju prolike da to zaista i ucine (studio Barba,Trag ,pink...)ili cak nekom ko ima Duende npr.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nije dovoljno...nemoj da te lazu! Ako je zvuk instrumenta kita, mozes da ga provlacis kroz sta hoces, i dalje ce da bude kita...!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Takozvana Neve ili SSL, firmirana kita!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() evo bili mi sad prof Ivan Kljajic, i deset studenata sa faksa, pa ako je neko od njih sad na forumu moze da prenese impresije... koliko to traje i kako se caskom nakuckaju aranzmani ...a ako mi organizujete neki webcam stream, mogu vam i uzivo neke stvari pokazati i meni je drkanje da se tu kuckam i uploadujem, nego uzivo. Trg Komenskog 2, 21000 novi sad, nek dodje ko hoce pa pricamo ![]() ![]() mozda iskuckam nesto nabrzaka pa uploadujem kad ste vec zapeli. treba na neke price staviti tacku ![]() pozzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
krenulo przenje! super ideja....webcam stream je super ideja - kad se radi neki projekat! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slike vaših studio-setup-ova | Thrillseeker | Dizajn i konstrukcija studija | 989 | 25-06-2017 08:39 PM |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Slike | Ogi | Ogi Radivojević | 28 | 01-10-2007 02:54 PM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |