|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
pa gledao si intervju sa heckmann-om , covek lepo kaze bio bi glup da ne koristim jedno i drugo tj analogno i digitalno a i slozili smo se oko emi abbey road plug inova da za nasu elektronsku muziku to nesto i ne radi osim ako nije na send kanalu u sekvenceru (po meni) , naravno nisam radio na neve-ovima , pultecima , ssl-ovima , ali radih sa uh zaboravih mu ime ali je signal u njega i nazad u komp tek 3-i 4-i u lancu a i ne zanosim se da ce mi externi kompresor eq ili sta vec uciniti pesmu magicnom hiticnom i sl. , sam spominjes da pesma ima vajb ili ne , mozda ce me sad neko napasti ali vise volim sintove / ritam masine od kompresora i eq-a :]]]]]] i da koliko kreativan mozes biti na kompresoru/eq-u nego na sintu / ritam masini ???? koliko ti ekvilajzera kompresora imas u studiju ??? ne verujem da imas vise od 3-4 komada
da samo dodam jos i da direktno odgovorim na postavljeno pitanje , ne moze se sve odraditi u digitalnom svetu pomocu uad-a , poco-a oxforda inflatora i sl. ali zavrsavaju dosta poslova , pa pobogu ima digitalni sony mixer tj radnu stanicu u kojoj verovatno radi vecinu poslova a na ovo ostalo samo senduje zvuk i snima ga opet u kompjuter ...
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 12-03-2008 at 09:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
puno ljudi koji imaju stare compressore i eq..ne koriste compress za kompresiju..nego za bojenje...nekad samo provlace , nekada rade shaping zvuka...malo na ovaj sint, amlo na onaj...nakupi se , pa se i cuje..ali da moze bez svega toga ..paa moze!
masa ljudi koji su skupili ili zaradili neke pare, posle dugogodisnjih mastanja se napreteruju (a i nije toliko skupo sad!) a posle skapiraju da samo trosi vise struje, zauzima mesto, itd a da slusaoce zabole...koliko ima tehnike u studiju.. i ja sam u toj grupi...kamara se...a do sad je bilo mozda max 5-6 projekata gde je bilo vremena i potebe za svom tom tehnikom! Naravno to su ispali najbolji mixevi od 150 i kusur sto sam uradio....a onda odem kod nekog ko na power book-u jede malu decu i zapitam se.... ![]() kontradikcija... a da dobijem na Lotto-u...auuuuu! ala bi nakamarao, samo da gledam!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
uh sta bi sa da bear kapitalistom ??? ljudi opasnost pojavio se da bear umetnik !!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
?ta fali preterivanju...i ja bih isto ovako samo da mogu..manje vi?e da li bih kompresovao ili bojio ili whatever...pre svega bih u?ivao u čačkanju istih
![]()
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
pa sa obzirom na to koliko izdaje u poslednje vreme pre bih rekao da ili iznajmljuje ovaj studio ili drugim ljudima radi produkciju, a "drugi ljudi" su obichno pojava koja trazhi sve i svashta razlichito pa im se onda to i udovolji (za fin kesh)
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
izdaje on mnogo, ali nista vise pod svojim imenom
a cela chikaogo ekipa mixa kod njega. Druga stvar u vezi ovog kamaranja opreme. Probaj da napravis kik ko DC u kompu. NEMA SANSE! (znam da ce sada svi reci da lupam, ali ja znam da ne moze, hehehe)
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Moze li neka opklada ????
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Ejde ....posalji originalni sempl kicka ... i posalji njegov zavrsni ( isproducirani ) ....
.... i neka lova , naravno ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
nema originalni ima samo njegov zavrseni a lova nije nikakav problem, love nema ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slike vaših studio-setup-ova | Thrillseeker | Dizajn i konstrukcija studija | 989 | 25-06-2017 08:39 PM |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Slike | Ogi | Ogi Radivojević | 28 | 01-10-2007 02:54 PM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |