|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]()
probaj manley line mixer...izgleda da je za tebe to idealno resenje
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Manley, hvala na savetu, koji je zaista dobar, ali mislim da imas malo precenjeno misljenje o mojim finansijskim mogucnostima, a osim toga, trebalo bi mi NAJMANJE 48 ulaza, od kojih dobar deo sa nekim pristojnim EQ, a i 2-3 "sendica' bi takodje legla...
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() pa sta radis druze sa 48 LINE ULAZA!!!!!! Logika summinga je da saljes bus kroz mixer, a ne svaki kanal pojedinacno. u tom slucaju osam stereo kanala su sasvim dovoljni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pa dok izvuce odvojene izlaze iz svih sintisajzera i samplera koje ima..eto! odose ulazi.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
snimanje ili miks, treba mu (ja mislim, napeo sam ko mutav..he,he) puno ulaza da ubode sve! pa ja imam hard-wired 32 line ulaza (na Tape faderima) sa sintisajzerima i samplerima (i to sam ekonomisao..!!) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]()
aha, taj rad. ja sam kapirao da zeli dodati farbu u miksu, pa zato line ulazi
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
DA DA DA, Da Bear je u pravu, jos sam bio vrlo skroman, jer trenutno mi je Soundcraft pun k'o brod (48 ulaza+echo returns) i jos mi fali sigurno 20-ak ulaza, da bi mi svi hardware sintovi bili povezani. Nisam besan, nego jednostavno kada izbacim sve izlaze iz sintova i semplera, ima skoro 60 linija, a ako moram svaki cas da "ubadam i izbadam" ode kreativni momenat u bestraga. jednostavno volim da mi sve bude povezano...
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
SuperModerator
|
![]()
au pa smorio bi se Sloba na patch. Ma kontam ja trip,kreativci najvise vole da im je sve hardwired,i to je to.sve oma u mixer bez izbadanja.`Slobo,mozda nije lose da odes kod Kobca i Kona da cujes Kovinic-Rajko sabirnicu (MMK) pa da vidis. 48ch summing box,super sound,svidece ti se. A ako ti bas treba EQ, uzmes jedan Trident 8, ili Toft ATB i gotovo.ali jedan summing bi ti svakako legao (ako ces manje kanala,preporuka SPL MixDream, vrh).`odosmo u OT
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Mixer | LACKY | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 26-06-2009 06:27 AM |
Mixer | radsoul | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 30-08-2006 01:48 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |