|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Moze se videti takodje i u studiju Fute Radulovica u svom sjaju, zaista. jedan jako dobar mixer, pogotovo u svojoj cenovnoj klasi, odlican preamp, savrsen EQ, dinamika kakvu samo pozeleti mozes, i tako dalje, naravno i motorizovani faderi,
kao i pregledan monitor (ekran)
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ima jedan u Minhenu na prodaju ... €7,750.00
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Hvala, na osnovu moga "slusnog" iskustva, a i mojih potreba (mix hardware sintova, i nesto malo "virtualaca" iz kompa, i poneki, samo poneki "zivi" instrument) meni je potreban ANALOGNI MIXER, i pored sve moje "paljevine" na Hi-tech, i "latest" tech. Ne mogu jos uvek da stignu analogni prolaz.
Ko je jednom "provukao" nesto kroz malcice bolji analogni mixer, da ne pominjem NEVE VR, ili AMEK 9098i, nema sta da mu objasnjavam, sam ce videti. To ne vazi samo za krajnje "dzabaluke" kao sto su Mackie 24/8 (uzas) ili Studiomaster, ili slicne, mada me je Allen & Heath ZED, ili mix wizzard veoma prijatno iznenadio. Voleo bih da probam Trident ATB 16 (Malcolm Toft) do sada nisam imao priliku, a deluje mi da dobro radi. Napominjem da mene licno interesuju iskljucivo LINIJSKI ulazi, za mic preamp koji je potreban u 1-2 komada ce se lako naci resenje.
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
verovatno, posto nisam SVE probao...
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() BTW sta valja od njih, kakva je uposte klasifikacija unutar te firme?
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
Medjutim Mixdown serija mi se svidela,cuo sam je u par studija po gradu u 24 i 32kanalnim verzijama,i to je potpuno druga prica! Pre svega mi se dopao zvuk EQ Mixdown-a,lepo,toplo i muzikalno,pa sam na kraju i naleteo na jedan komad Mixdown 24 u dobrom stanju pazario ga,reparirao i evo za sada sam veoma zadovoljan. Naravno,slazem se,koliko para toliko i muzike,ali mislim da ova serija zvuci mnooogo ozbiljnije nego sto bi se ocekivalo prema ceni... Ne znam sta Slowstar misli o tome? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam imao taj 16/4/2, neki od njihocih (mislim diamond)... bash tako, preslusavanje, najgore moguce, i zvuk krsh. A kontam da imaju i ok modela
![]() |
#20 |
Member
|
![]() jeste sony,imao ga je georgijev ima ga na e buy-u po nemackoj itd...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Mixer | LACKY | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 26-06-2009 06:27 AM |
Mixer | radsoul | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 30-08-2006 01:48 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |