Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-03-2008, 02:06 PM   #11
Manley
Pro Member

Manley's Avatar

Default Re: koji je ovo mixer?

Quote:
Originally Posted by Max View Post

P.S. Napisah ti par PM ali ne odgovaras ....
ma ne znam i sam sta da radim, zato ti nisam ni odgovorio
Manley is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2008, 07:59 PM   #12
slowstar
Pro Member

Moze se videti takodje i u studiju Fute Radulovica u svom sjaju, zaista. jedan jako dobar mixer, pogotovo u svojoj cenovnoj klasi, odlican preamp, savrsen EQ, dinamika kakvu samo pozeleti mozes, i tako dalje, naravno i motorizovani faderi,
kao i pregledan monitor (ekran)
Old 21-03-2008, 08:10 PM   #13
sRce
Pro Member

sRce's Avatar

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
... odlican preamp, savrsen EQ, dinamika kakvu samo pozeleti mozes, i tako dalje, naravno i motorizovani faderi,
kao i pregledan monitor (ekran)
Ima jedan u Minhenu na prodaju ... €7,750.00

T
urbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti.
sRce is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2008, 08:18 PM   #14
slowstar
Pro Member

Hvala, na osnovu moga "slusnog" iskustva, a i mojih potreba (mix hardware sintova, i nesto malo "virtualaca" iz kompa, i poneki, samo poneki "zivi" instrument) meni je potreban ANALOGNI MIXER, i pored sve moje "paljevine" na Hi-tech, i "latest" tech. Ne mogu jos uvek da stignu analogni prolaz.
Ko je jednom "provukao" nesto kroz malcice bolji analogni mixer, da ne pominjem NEVE VR, ili AMEK 9098i, nema sta da mu objasnjavam, sam ce videti. To ne vazi samo za krajnje "dzabaluke" kao sto su Mackie 24/8 (uzas)
ili Studiomaster, ili slicne, mada me je Allen & Heath ZED, ili mix wizzard veoma prijatno iznenadio. Voleo bih da probam Trident ATB 16 (Malcolm Toft) do sada nisam imao priliku, a deluje mi da dobro radi. Napominjem da mene licno interesuju iskljucivo LINIJSKI ulazi, za mic preamp koji je potreban u 1-2 komada ce se lako naci resenje.
Old 21-03-2008, 08:37 PM   #15
vly
Member

vly's Avatar

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Hvala, na osnovu moga "slusnog" iskustva, a i mojih potreba (mix hardware sintova, i nesto malo "virtualaca" iz kompa, i poneki, samo poneki "zivi" instrument) meni je potreban ANALOGNI MIXER, i pored sve moje "paljevine" na Hi-tech, i "latest" tech. Ne mogu jos uvek da stignu analogni prolaz.
Ko je jednom "provukao" nesto kroz malcice bolji analogni mixer, da ne pominjem NEVE VR, ili AMEK 9098i, nema sta da mu objasnjavam, sam ce videti. To ne vazi samo za krajnje "dzabaluke" kao sto su Mackie 24/8 (uzas)
ili Studiomaster, ili slicne, mada me je Allen & Heath ZED, ili mix wizzard veoma prijatno iznenadio. Voleo bih da probam Trident ATB 16 (Malcolm Toft) do sada nisam imao priliku, a deluje mi da dobro radi. Napominjem da mene licno interesuju iskljucivo LINIJSKI ulazi, za mic preamp koji je potreban u 1-2 komada ce se lako naci resenje.
Prilicno sam siguran da ne mislis na sve Studiomastere...
vly is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2008, 12:38 PM   #16
slowstar
Pro Member

verovatno, posto nisam SVE probao...
Old 22-03-2008, 12:54 PM   #17
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by vly View Post
Prilicno sam siguran da ne mislis na sve Studiomastere...

BTW sta valja od njih, kakva je uposte klasifikacija unutar te firme?
Old 22-03-2008, 01:11 PM   #18
vly
Member

vly's Avatar

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
BTW sta valja od njih, kakva je uposte klasifikacija unutar te firme?
Nisam ne znam kakav poznavaoc svih njihovih modela,ali sam cuo nekoliko iz onih serija tipa 16/4/2 i slicno i neke iz Mixdown serije i uopste mi se nisu dopali,los zvuk i neka ludila sa preslusavanjima i sl...

Medjutim Mixdown serija mi se svidela,cuo sam je u par studija po gradu u 24 i 32kanalnim verzijama,i to je potpuno druga prica!
Pre svega mi se dopao zvuk EQ Mixdown-a,lepo,toplo i muzikalno,pa sam na kraju i naleteo na jedan komad Mixdown 24 u dobrom stanju pazario ga,reparirao i evo za sada sam veoma zadovoljan.

Naravno,slazem se,koliko para toliko i muzike,ali mislim da ova serija zvuci mnooogo
ozbiljnije nego sto bi se ocekivalo prema ceni...

Ne znam sta Slowstar misli o tome?
vly is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2008, 01:58 PM   #19
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by vly View Post
Nisam ne znam kakav poznavaoc svih njihovih modela,ali sam cuo nekoliko iz onih serija tipa 16/4/2 i slicno i neke iz Mixdown serije i uopste mi se nisu dopali,los zvuk i neka ludila sa preslusavanjima i sl...

Ne znam sta Slowstar misli o tome?
Ja sam imao taj 16/4/2, neki od njihocih (mislim diamond)... bash tako, preslusavanje, najgore moguce, i zvuk krsh. A kontam da imaju i ok modela
Old 22-03-2008, 07:16 PM   #20
gitarstudio
Member

gitarstudio's Avatar

jeste sony,imao ga je georgijev ima ga na e buy-u po nemackoj itd...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules