|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]()
Ziveo ja!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Senior Member
|
![]()
Cilj mi je bio da cujem misljenje onih koji su nesto od master kompresora probali,a ne da cujem preporuke onih koji su samo culi da je nesto dobro.
Ne znam da li izjavu, da pobacamo PC-jevce i nabavimo Jabucare i tako resimo problem sa kompresijom, da shvatim kao ironiju ili kao zbilju. Ispada da oni koji rade na Jabucaru ne koriste master kompresore. Nisam bas siguran u to. Bilo kako bilo, Lacky za predsednika! |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ... Lacky za predsednika ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Pro Member
|
![]()
imas onaj test hardwer kompresora(koji nisam siguran dali pomaze)koji sam pravio, kao sto sam napisao, sve ono o cemu smo pisali i pominjali ovde sam imao i radio sa njima....jedini koji me je ubedio je TC Phoenix. vrsta muzika je ambient.
nadam se da je imalo pomoglo pozdrav Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Pro Member
|
![]()
ah da, probaj da razmisljas u pravcu API 500 formata, 525, purple action, shadow hills....kompaktno i jednostavno da se zameni ako ti vise ne treba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
VIP Member
|
![]()
Kako radi Phoenix na jodlovanje, mislim da je to slicno nasim narodnjacima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Senior Member
|
![]()
Hvala Manley, dobara savet para vredi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
MAO
|
![]()
ja mislim da api nije za jodlovanje
malko previsa pumpa, a za jodlovanje treba vise transparencije prilikom maximalnog RMS-a |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
live master compressor | serbianzoro | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 21-12-2009 01:36 AM |
pre master, master i finalni produkt. | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 39 | 19-05-2009 09:14 AM |
Waves SSL Master Bus compressor...ponovo :) | zmaj | Zoran Vračević - Vrač | 7 | 28-08-2006 11:36 PM |
Master za CD i master za audio kasetu | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 04-05-2005 04:27 AM |