|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav forumasima!!!Sviram korg pa2x klavijatru koja nema master kompresor u sebi za razliku od drugih klavijatura u klasi.Vezivao sam je na nekoliko raznih kompresora ali je svaki ili previse pumpao,davao previse nekog svog tona,uticao previse na bas,visoke itd,itd... Ipak kada radim live snimke svog band-a ili masterujem signal klavijature u nuendu(onako vise iz fore) svidja mi se kako radi wintage warmer plugin koji daje najvise rms-a,a pritom jako malo utice na sam zvuk klavijature.Naravno znam da to nije bog zna kakov plugin,ali cisto da pojasnim za cime tragam.Da li neko moze da mi preporuci hardverski uredjaj kojim bih postigao ono sto zelim???? Pozdrav od novog clana!!!
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pre master, master i finalni produkt. | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 39 | 19-05-2009 09:14 AM |
Master compressor? | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 70 | 23-03-2008 03:41 AM |
Waves SSL Master Bus compressor...ponovo :) | zmaj | Zoran Vračević - Vrač | 7 | 28-08-2006 11:36 PM |