|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
ton magistar
|
![]()
dva pulsara su mi radila bez problema dok nisan stavi dva uad-a.
sad mi se dogadja da mi nestane zvuk usred rada. to se dogadja i sa asio driverima i sa multimedia. i nema nekog pravila. dogadja se i sa multimedia playerom, tj. kad nijedan uadov plugin nije aktivan. nekad cili dan sve radi bez problema, a ponekad mi u samo sat vremena nestane zvuk 2-3 puta. kad nestane nema ga 5-6 sekundi i opet se vrati. cak nuendo ne padne (ne ostane bez asio drivera), nego kursor ide i sve je na ekranu normalno, samo nema zvuka 5-6 sekundi. ![]()
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Pa, to ti masina govori da treba da odes nedje na kafu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja sam mislio da sam ja frik za neobicne pojave, ali ovo je... Je li to nemas zvuka u Nuendu ili uopste, ni na nekom plejeru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Proveri sta se desava IRQ-ovima. Svaki UAD mora biti na zasebnom IRQ, a pozeljno je da i sve ostale PCI kartice budu svaka na svom IRQ.
Imao sam slican problem i promena mesta kartica u PCI slotovima je dala pozitivne rezultate. Pozz i srecno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Da li "peglas" napon struje necim ili ne?
Ja imam slican problem u prostoru koji koristim jos jako kratko vreme za rad(pa zato i ne ulazim u resavanje istog dok sam tu). Kad se masina za ves ![]() Ja sam problem resio dogovorom sa ukucanima ![]() ![]() Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
a pulsar je sam na posebno irq-u - ne djeli ga sa nicim. problem je, dakle, nasta kad san stavi 2 uad-a iako se dogadja i kad uad-i uopce ne rade, recimo u winampu. inace. kompjuter i monitori kompjutera su zasebno na 2 ups-a koji im drze stabilan napon. promisli san da nije do nekog kontakta pa san danas otvori kompjuter i malo jos gurnu pulsara u slot i danas mi se vise to nije nijednom dogodilo... sto ne znaci da nece sutra opet. hm, nadam se da nece.
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Jutro je pametnije od veceri. Nadam se i ja da neces vise imati tih problema.
Vreme ce pokazati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MCI Master
|
![]()
OT: jao kad bi bar tako moglo u Braku neki puta ...IMA SLIKE NEMA TONA...bilo bi puuuno lijepse ponekad ne slusat nego samo gledat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Covek ima, nema sta nema | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 11-07-2008 04:13 PM |
Slike | Ogi | Ogi Radivojević | 28 | 01-10-2007 02:54 PM |