|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nismo se bas ponajbolje razumeli...
Na kraju krajeva svako radi kako ume i moze. Ali cini mi se da je muzicko obrazovanje u smislu sviranja nekog instrumenta neophodno za shvatanje sustine. Tada se na ovaj vid tehnoloske pomoci drugacije gleda...... hmmmm, ili mi se samo cini.... no, sta je tu je !! idemo dalje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Jupiiii!!! Prestajem vjezbat sviranje i kupujem lego dok ne nabavim melodyne, da iskomponujem nesto.
Naravno da ce melodyne prvi nabavit oni koji zele da nadonknade svoju nemuzikalnost i cuveni kompozitori za tatine cerkice koje hoce da budu modona jer su je gledale na tv-u.
"You have two ears and only one mouth for a reason" Edirol UA-101 / Genelec 8020a / Gibson les Paul Custon / Fender Tween Reverb / Ibanez musician / Edirol PCR-M80 / > MySpace > Dan Poslije Last edited by DrumstickBass; 14-03-2008 at 03:19 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() @OGGY Iznenadjuje me kombinacija tvoje mladosti i tvog zrelog razmisljanja! Pod hitno vadi izvod iz maticne knjige rodjenih na uvid!) Last edited by Mogli; 14-03-2008 at 04:25 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() 32 godine.... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
Pih, trebao bih da te zovem cika Oggy!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Kad ti cika Ogi da bonu...
![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
samo ste me trebali da me vidite kako se bechim i kako urlam "koj kurac!!!?!??!" dok sam gledao ovo.. definitivno, kupujem violinu, kontrabass i flautu (recimo) i skidam s neta novi melodyne..
pa da vidi svet kako mogu da sviram sve instrumente.. ![]() jbt.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Direct Mind Access (DMA™) musical composition technology | Gulanfer | Pricaonica | 1 | 02-04-2009 01:18 PM |
Celemony Melodyne plugin | kejkz | Audio Software | 14 | 08-12-2006 02:43 PM |