Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-03-2008, 07:20 PM   #141
AVaX
Stara Rumski Elita 2003.

AVaX's Avatar

Default Re: Beovizija 2008

Pa Sloba ga i jeste spomenuo - novinar.
Old 11-03-2008, 07:32 PM   #142
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Jbg. izgubi mi voditeljka od one smeshne
Old 11-03-2008, 08:32 PM   #143
slowstar
Pro Member

Jeste, bio je, i glasao za J.T. tojest Z.J. sa SVIH 12 poena, sto me je neprijatno iznenadilo, obzirom da sam smatrao da je osoba sa ipak malo vise ukusa i stava.
Od Gdje Kunijevic se nisam iznenadio, posto je pesma vrlo bliska njenom "fahu"
(citaj - "jedna pesma, jedna zelja") al' Pera me je zaista iznenadio, posto smo u toku cekanja zajednicki ocenili da je pesma Marka Vulinovica zaista dobra...
Ne stidim se svog ucesca, ali se ipak malo osecam izmanipulisanim, mada ponavljam, MANIPULACIJE NIJE BILO (nazalost, jer to bi na neki nacin bilo opravdanje za neukus)
Old 11-03-2008, 08:41 PM   #144
slowstar
Pro Member

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
Jbg. izgubi mi voditeljka od one smeshne
Ako mislis na onu "Soliterku" dama je visoka skoro 2 metra, a sa stiklama mozda i vise, trebalo je da je vidis u prirodi - doduse izuzetno je lepa u licu, ali sto je mnogo, mnogo je - nisam video muskarca viseg od nje na celoj manifestaciji (Divac je bio odsutan)
Old 11-03-2008, 08:46 PM   #145
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

ehm, meni se jos na gledanju cinili da je Oro ipak i po drugim kriterijumima kanditad za pobedu, za pocetak, devojka ZNA da peva. Nije nimalo po mom ukusu, ali vecina ostalih mi je bila na ivici smeha sprecenog suzama. Ukljucujuci Zoe, koju dobro poznajem vec godinama.

Cini mi se da su ipak najlosiji performans veceri imali frizeri i koreografi.. kao losa studentska vezba..
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 09:06 PM   #146
tom
Senior Member

tom's Avatar

Quote:
Ona visoka voditeljka je vrh....glasam za nju
Kako joj je ime da trazim slike na netu.
Old 11-03-2008, 09:11 PM   #147
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Nina je preslatka, ali sam joj ja sa svojih 180 jedva do ramena, ako ne i ispod... Imam utisak da je jaaaako fina i dobra iz onoga sto sam mogao videti iz njenog ponasanja van scene.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 11:15 PM   #148
slowstar
Pro Member

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Nina je preslatka, ali sam joj ja sa svojih 180 jedva do ramena, ako ne i ispod... Imam utisak da je jaaaako fina i dobra iz onoga sto sam mogao videti iz njenog ponasanja van scene.
A zamisli mene "patosarca" sa 173 cm...
Old 12-03-2008, 02:01 AM   #149
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Jeste, bio je, i glasao za J.T. tojest Z.J. sa SVIH 12 poena, sto me je neprijatno iznenadilo, obzirom da sam smatrao da je osoba sa ipak malo vise ukusa i stava.
Od Gdje Kunijevic se nisam iznenadio, posto je pesma vrlo bliska njenom "fahu"
(citaj - "jedna pesma, jedna zelja") al' Pera me je zaista iznenadio, posto smo u toku cekanja zajednicki ocenili da je pesma Marka Vulinovica zaista dobra...
Ne stidim se svog ucesca, ali se ipak malo osecam izmanipulisanim, mada ponavljam, MANIPULACIJE NIJE BILO (nazalost, jer to bi na neki nacin bilo opravdanje za neukus)
Nemoj sada da se pravdas, u toj popari si ucestvovao.
A sta je to ukus i stav, da neglasas za nesto sto ideoloski nevolis, a glasas za nesto sto je u tvom miljeu pa makar bilo i onako?
Znaci ja, kao sportski novinar (koji nevolim tenis),pozvan za izbor sportiste godine treba da glasam za Vidica fudbalera(a fudbal nam u govnima i po zatvorima) a ne za Djokovica!
E moj Slowstare, komunizam jos uvek seta ovim gradom! A i sreca vasa pa nije bilo Grandovaca ove godine!

Last edited by LACKY; 12-03-2008 at 02:31 AM.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2008, 02:34 AM   #150
slowstar
Pro Member

Au Lacky, pa potpuno si me promasio.
Ono zasto zovu vise clanova zirija nije NIKAKVA ideologija, nego ukus, i relativno opste obrazovanje. Dakle nista ne nedostaje pobednickoj pesmi, a pogotovo ne izvodjacu, nego se MENI (zato su me zvali) Najvise svidja pesma kojoj sam dao 12 poena, a opet, nekom drugom clanu se vise svidja neka druga, znas ono: neko voli popa, neko popadiju, a opet (bas kao na Beoviziji) neko pa voli popovog sina, i to ti je Lacky moj, nikome se nista ne pravdam, nemam razloga za to NIMALO. Pomalo sam cak i ponosan sto spadam u one na koje MATERIJALNO nikako nisu mogli da uticu, naime, ne kazem da sam nepodmitljiv, to je svako, ali meni nije ponudjena adekvatna suma do sada, a verovatno nece ni od sada.
Ako ne znas sta nedostaje pobednickoj pesmi, ja ti tu ne mogu pomoci,to je sada TVOJ stav, a izvodjacu ZAISTA NISTA NE NEDOSTAJE, tu se slazemo 100%
Pozdrav...
P.S. da sam komunista? svasta mozes da mi kazes,prijatelj si mi, pa me ne vredja, ali za tu tvrdnju apsolutno nema osnova!
Trece: nije Srpsko kada napravis primitivan harmonski sled i progresije, dovedes frulasa, violinistu, kavalistu, koristis turske melizme, i onda kazes kako je to srpsko, vidi, kako ja shvatam, a nije da nemam iskustva, vecina onoga sto nam se predstavlja kao "Etno" je u stvari opravdanje za nedostatak obrazovanja,primitivizam, nedostatak muzickog znanja i imaginacije. Ne stidim se sto sam Srbin, naprotiv, nikada se doduse nisam time preterano dicio, ali se stidim u ime onih koji svoj primitivizam predstavljaju Srpstvom,vecina zbog koristoljublja i lokalnog prestiza, a priznaces, nije ih malo, a naravno CAST RETKIM IZUZECIMA!!!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules