|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Ne razumem, sta pokusavas da me ubedis? Lepo je sto ste se ti i tvoje drustvo slozili, ali ja ocigledno ne mislim tako. Ne vidim nista cudno....? p.s. Ja sve vreme pricam o zemlji gruva, da ne bude zabune
Ako 'muzika ne poznaje granice', ne odredjuj granice muzici... Last edited by AVaX; 11-03-2008 at 02:30 PM. Reason: dodatak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Pro Member
|
![]()
Vec du ze vreme se stalno prica sta se bira, dali pesma Srbije ili Beograda.
Samo jedan detalj da razjasnimo. Evrosong je takmicenje nacionalnih broudcastera koji su clanovi Evrovizijske asocijacije. To znaci da RTS(a ne drzava) bira predstavnika koga salje na Evrovizijsko takmicenje. Nacin kako ce RTS(ima zemalja koje uopste nemaju takmicenje) izabrati predstavnika je potpuno njihova stvar. Sto znaci, da oni jednostavno mogu odluciti da nekog izvodjaca i neku kompoziciju posalju na to takmicenje, bez ikakvog takmicenja ili bilo kakvog javnog konkursa. Biranje predstavnika je od strane Evrovizije je ostavljeno na slobodan izbor samom nacionalnom broudcasteru. To sto su oni izabrali nacin na koji rade (festival pod nazivom Beovizija) je potpuno njihova stvar. Eto toliko samo da znamo o cemu pricamo. Last edited by LACKY; 11-03-2008 at 02:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Pro Member
|
![]()
Prvo, organizacija nije losa, vec krajnje smesna, oni voditeljski parovi nemaju ni P od profesionalizma, a ovi su ih uvezbavali i birali mesecima. E sad, sto se vezba svodila na izvestacen osmeh i totalnu neprirodnost ukljucujuci i robotsko ponasanje u taktu koji svira neko drugi, to je druga stvar. Oni su takve greske pravili tamo gde ni amateri ne bi ni u ludilu...
Quote:
![]() |
![]() |
#125 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#126 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@ Lucky
Pa to sto kazes je poznata stvar. Medjutim ,ako je Srbija odlucila da svog kandidata odabere na festivalu, onda taj festival ne bi tebao da nosi naziv Beovizija. Eto samo to bode oci.
Ako 'muzika ne poznaje granice', ne odredjuj granice muzici... Last edited by AVaX; 11-03-2008 at 02:57 PM. Reason: dodatak |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam ovo napisao da se razume o cemu se radi. Znaci nebira Srbija, bira RTS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Pro Member
|
![]()
Znam, samo me nervira njihov stav, ako vec hoce da se pesma bira, neka dozvole to na krajnje necentralizovan nacin, a ako zele da se zna ko je gazda, neka to bude javno, a ne ovako da sve ispada ok, a da nije ni malo...
![]() |
#129 |
Pro Member
|
![]()
@ aVaX
ama neubedjujem te uopste dal si pogresio ili slicno , rekox gore da zoe kida dobro kida i da imam zamerku na to njeno sirenisanje samoglasnika , doduse i pesma je dosta slaba , rekox da su nam boli usli ono dvoje sto sam boldovao ... nekako mi je dejan cukic imao bolju pesmu od samih ucesnika |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Mason
|
![]() Quote:
Oni sami kazu ovako nesto:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |