|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
ajde da se i ja malo ukljucim
ajzan i viklajski se uopste ne foliraju oni su takvi inace. Cak imam utisak da se prilicno uzdrzavaju od prozivanja. Ono sto je njiih udarilo u glavu je susretanje sa ljudima koji su iz neke druge galaksije. @jan - izgleda da nisi skapirao njihovu zajebanciju oko velikog smrada, ali to je problem hiphopera u srbiji, cim nesto kazes odma je prozivka. Sto se tice tiraza, prvi tiraz od 2k komada posednjeg albuma je prodat i uradio se drugi, za koji ne znam dokle je stigao. To sto oni kazu 3k to je samo za poslednji. Saberite ajsa i viklera i BC zajdeno pa cete dobiti malo ozbiljniju cifru i to sve bez ikakve reklame. I nadjite mi 1 repera koji regularno(citaj skoro svaki mesec) ima 1k karata u hrvatskoj. maj 2c
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bad Copy - timjah | HeatMan | Promocija radova | 53 | 23-10-2008 04:55 PM |
Exact audio copy, vernost - tema zapoceta na drugom forumu | mmilovan | Audio Software | 11 | 01-04-2005 04:06 PM |