|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
rekox u zagradi u sta ne verujem !!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Jedino bih voleo da naprave jos verziju sa analognim filterom, i da bude recimo 100, 120 evra skuplja, da malo omeksa i ugreje wavetable ![]() Postavlja se samo pitanje da li ce Waldorf nastaviti da apdejtuje operativni sistem, da razvija nove wavetableove itd. Jesu se vratili iz mrtvih sa Blofeldom od koga ce ziveti dok ce Stromberg da bude samo za "ozbiljne igrace", za koji ne verujem da ce se prodati u bas mnogo primeraka. I da budu pametni da naprave i destop verziju Stromberga, za nas smrtnike, mislim da im je to neophodno za ostanak na trzistu. Volim Waldorf kao firmu, samo moraju da malo budu mudriji. ![]() ![]() Last edited by silicon science; 01-03-2008 at 09:56 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Vibrator
|
![]()
sto se vise igram, sve mi se vise svidja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
banned
|
![]()
Staaaa!!! ne svidjaju ti se moji crni sokoli, moji biseri... aaaaahhh, kakva uvreda mojih tananih osecanja! Imas srece sto si pobegao, inace bih te... stavio ispred njih ponovo, da radis muziku
![]() Sprava je super, zvuk je ok, moze se izvuci dosta toga. Nije toliko dobar kao softver, ali sta da se radi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
On bi trebao da ima zanimljiv mod matrix, rootuj malo oscilatore da jedan drugi modulisu, sto je narocito zanimljivo sa wavetableovima. Javljaj utiske i obavezno okachi neke sounde koje izeditujes, jako me zanima
![]() Sad vidim da ima 3 lfo-a. Sjajno!!! Last edited by silicon science; 01-03-2008 at 10:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Vibrator
|
![]()
prvo da nabavim normalne kablove, fali mi i jedan midi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
VIP Member
|
![]()
Koliko uzbudjenja oko jednog malog sintija...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
banned
|
![]()
ma nije to sto je mali, nego sto je beo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Vibrator
|
![]()
ko razume, shvatice..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-07-2009 12:28 PM |
Blofeld u kutiji - Largo | Everbeatz | Audio Software | 1 | 15-01-2009 07:54 PM |