|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Sedi malo i slusaj tvojim ushima ![]() Bice ti lepse u zivotu .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Senior Member
|
![]()
FF 400 ima noviju generaciju preampa od ff800 ali konverteri su kao kod multiface 2 znaci starija (lo?ija) generacija nego kod ff800.. to su slu?beni podaci ovla?tenih ljudi iz Rme-a.
![]() |
#113 | |
Member
|
![]()
Pa ne kapiram,
cemu onda prodaja fireface 400 ako je njesra ?? Jesi slusao 400 i 800 podjednako ?? Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Member
|
![]()
Ok,
da li mozes da mi kazes gde si to saznao ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
banned
|
![]()
Ovde ću se umešati da bih prekinuo dalji off topic. Tekst ispod je odgovor Daniela Fuchs-a, čoveka zaposlenog u RME, sa rme news grupe:
Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Senior Member
|
![]()
a zasto vi tu diskusiju jednostavno ne prebacite na novi thread
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
banned
|
![]()
Zato ?to se "diskusija" i dalje posredno tiče osnovne teme, ali je oti?la u pogre?nu stranu, prepucavanje bez ikakvih prethodnih saznanja osim rekla-kazala od strane nekompetentnih lica ne vodi nigde. Nemam nameru da pravim novi tred, po?to iskreno ne znam kako bih ga nazvao. Ja sam ovde samo da prekinem dalju raspravu oko ČINJENICA, jer je to, po meni, čisto gubljenje vremena. Ako neko hoće da nastavi, slobodno, ovo je ipak va? forum koliko i moj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Senior Member
|
![]()
are the mic pres on the 400 te same as the 800?
Pre's on the FF400 are a different design (more gain available), and they are digitally controlled instead of using an analog knob. I think they sound slightly better than those on the FF800. Best regards, Jeff Petersen Synthax Inc. Really better huh? whys that? more clean or what? when you say digitally controlled you mean the gain on them? Since I don't have a way to measure "sound quality" or a definition of "clean" etc., I'd tend to be careful with statements of this nature. The FF400's preamps have slightly better tech specs than those of the FF800 (and yes, gain is controlled digitally), but whether or not this is audible is a question that can only be determined individually, using your ears. I must admit I've not done such a comparison. But there is nothing significantly wrong with the sound of the FF800's preamps... cool Regards, Daniel Fuchs RME Necu vi?e.....
![]() |
#119 |
MAO
|
![]()
e sad znam gde sam to procitao, fala kejkz!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
banned
|
![]()
Nema na čemu, ali mandrak je dao jo? bolji citat
![]() Uvek je bolje informisati se na izvoru, kada za to ima mogućnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pokazi svoju konfiguraciju | dr.Ru | Computer Hardware | 493 | 31-01-2014 06:43 PM |
Kako da prodam svoju muziku??? | loadedmutha | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 13-03-2008 07:51 PM |
Kako za?tititi svoju kompoziciju. | Talino | Pravna Pitanja | 20 | 29-08-2006 12:54 AM |