|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
jos jedan glas za wizarda... radio na njemu pupno puta, uvek bio srecan
![]() pravi "bendovski" mikser ![]() poz!
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Cenim misljenje iskusnih forumasa ! Ostaje jos da se allegrosteva javi sa svojim iskustvima, pa da zaokruzi pricu o MixWizard-u...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Kolega je kupio Mixwizarda pred nekih 6 mjeseci i od prvog dana mi ne pa?e njegov "interface" tj. nikako da se naviknem kako je fader sa desne strane a skala sa lijeve (tj obrnuto od npr Mackie-a ili Soundcraft-a). Jesu drugi to primjetili? Kolega ima GL2400 i ista stvar mu smeta.
Sad sam vec naviknuo na to ali jo? uvijek me to malo smeta. Trenutno imam MX8000 a na Spiritu Live sam radio brdo puta i ipak za rad mi je najudobniji Behr od ta tri koja dobro poznajem. Iako je zvučno katastrofa... Zato sam se odlučio kupit Onyx 24.4 ili 32.4 ako krene dobro ljetna sezona ![]() I jo? me malčice smeta ?to na Mixwizardu je tipka koja se priti?će za ići na sljedeći preset od efekta... Al to vi?e manje
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() -salio sm se :P
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Imam Allen & Heath GL 2400-24. Njegovi preampovi su cak i bolji od nekih preampova nize i srednje klase koji se mogu naci u rack varijanti. Ko ne veruje neka proba. Stojim na raspolaganju. Pozz i srecno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Evo, da se pohvalim, juce smo pazarili novu miksetu, Allen&Heath MixWizard WZ3 16:2. U izboru je puno pomoglo misljenje ljudi sa foruma. Hvala vam zbog toga. Prvi utisci su solidni : masivna izrada, zvuk-izuzetno cist, efekat-trazi editovanje, mada ne mislim da ga koristim, s`obzirom da imamo tc electronic m300 koji je svakako bolji. Dupla parametrika-naravno, zahteva studiozniji pristup pravljenju zvuka, ali i otvara nove mogucnosti...
Sve je to lepo, ali ovaj zivot ne bi bio to sto jeste, da nije i onih manje lepih stvari. U toku kupovine miksete, koja je trajala cca 30min, neko nam je ukrao auto, koji je bio parkiran na svega 50 metara od prodavnice, na Konjarniku. Tek, da se podsetimo gde zivimo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Ehej, ja se izvinjavam sto se nisam javio ranije.Sabrali smo se posle ng i skapirali da nikako ne mozemo da se upakujemo na mw16/2 jer bubanj nam je na 8 kanala,imamo 4 vokala u bendu a poceo je povremeno sa nama da radi jos jedan klavijurista koji i peva, tako da sam nadglasan i uzet je prokleti dinakord
![]() ![]() ![]() Pozdrav
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mixer | LACKY | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 26-06-2009 06:27 AM |
Lag vs Dan Mute - would LIVE for $$$ (live act) | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-01-2009 11:57 AM |
Ableton Live controler/audio mixer (u izradi) | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 07-08-2008 08:15 PM |
Mixer | radsoul | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 30-08-2006 01:48 PM |