|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
a shta da radim sa eksternim instrumentom? i hoce mi neko reci da li ce sve shljakati ok posle toliko konekcija?
hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
sto duzi kablovi i sto vise "kontakata" tj spojeva kablova to ce ti signal imati losiji odnos signal shum... sto svakako ne zelis...
pozdrav!
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
au.. to ja sve znam.. ali ne znam na koliko se konektora to odnosi.. ovde imam (pratim samo mikrofonsku liniju) output/kabl, kabl/multicore, multicore/kabl, kabl/zvuchna.. iliti 4 konekcije.. mogu ovu bar da smanjim za jednu, ali ako mi ovo nece praviti vece probleme, onda kul..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
pa to pitam.. hvala..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kori?ćenje muzike u reklamnim spotovima bez pitanja autora - molim savet | i? pile preko ?ile! | Pravna Pitanja | 45 | 14-11-2009 11:17 PM |
Molim Za Pomoc!!! | stacato | Audio Software | 12 | 15-01-2009 02:05 AM |
Molim pomoc | STUDIOTON | DSP forum | 3 | 22-02-2006 01:49 PM |