|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Upravo mi je stigao magnetofon...
Studer, C37 (stereo, lampe, vintage, S.N. 379)... Sad pocinjem restauraciju - mehanika, lampe i reprodukciona glava su u odlicnom stanju, moram da se pozabavim glavom za snimanje... Eto, nisam izdrzao a da vam se ne hvalim... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() cool ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Analogno tome, uskoro bih i ja morao da se pozabavim svojim starim ZX Spectrumom (konacno da mu zamjenim te 4116 memorije, jer na njih sumnjam). |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Zapravo, "restauracija" nije adekvatna rec...
Hocu da promenim glave i vodjice - da koristim traku od 1/2 inca... |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
...
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Za glavu (magnetofonsku) ne mogu da ti pomognem, za lampe mo?da i mogu, napi?i ako ti ne?to treba pa da vidim ?ta imam. |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
moram da se pohvalim! :) | HeatMan | Gitarska Produkcija | 14 | 29-11-2008 02:27 PM |
zasto moram dva puta da se logujem ? | Max | Predlozi i sugestije | 6 | 02-07-2005 04:12 PM |
Moram da pitam | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 22-04-2005 10:32 AM |