|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
postadoh ponosni vlasnik line 6 spider III "modeling combo-a" i washburn D52SW akustichne gitare..
pa sam i pazario jednu sm57micu.. kad se chastim, da se chastim.. pa nek ide zivot.. stigli praznici.. ![]() ![]() ![]() inache squier moj.. necete mi verovati.. zvuchi super na spideru.. al kad bocnem les paul-a, zvuk je josh bolji.. najiskrenije, dovoljan mi je squier sada.. kad je pocheo da zvuchi ko prava gitara (napokon).. btw, sad tek videh da nisam obrnuo sliku.. ja se izvinjavam.. takodje se izvinjavam na svinjcu u kuci.. al tako je kako je.. mala kuca, shta cesh.. ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
moderator
|
![]()
opa matori!
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
sestrora!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
moram da izspamujem.. i da podelim svoje odushevljenje sa vama.. pojachalo je SUPER! CLEAN RADI BAS KAKO I TREBA! Distorzija (hi gain) mi ponekad malo vuche na fuzz (kad su preseti u pitanju) al probacu da ubodem tube screamer pa da vidim shta ce se desiti.. u sv sl, clean, i blagi overdrive zvuchi savrsheno..
da me razumete, overdrive zvuchi daleeeko bolje od svakog modeling plug ina i gluposti.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Kazem ti ja za Washburn da sam se odusevio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
pa to pojacalo i nije bas nesto sa cim bi se hvalio.......
![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
pazi, to je moje prvo "pravo" pojachalo. i odushevljen sam zvukom. tachnije, odradjuje ono za shta mi treba. jazz, blues i crunch gitara je savrshena.. clean je prljav taman onolko kolko volem..
svirao sam dosta raznih.. trazio sam rolandov cube jer mi se svideo, i ovo me oborilo sa nogu i manje koshta.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Čestitam na prinovama,
neka te dugo i kvalitetno slu?e!! ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
hvala hvala.. nadam se da ce dugo potrajati..
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
pa pazi, nije to loša fora, ono što meni uvek fali na l6 upravo i jeste zvučnik, a ti si to ovde dobio, mislim da će ti pokriti većinu potreba (dok se ne odmetneš u NUmetal vode
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moram da vam se pohvalim | Ogi | Ogi Radivojević | 5 | 04-02-2008 09:08 AM |
zasto moram dva puta da se logujem ? | Max | Predlozi i sugestije | 6 | 02-07-2005 04:12 PM |
Moram da pitam | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 22-04-2005 10:32 AM |