|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#421 |
Senior Member
|
![]()
Deny, dobrodošao!
![]() Koji je to crni kontroler sa belim reglerima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Member
|
![]()
to je sigurno roland neki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Pro Member
|
![]()
Ensoniq Paris ...... sistem starije generacije ..... nisu motorizovani faderi ....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Junior Member
|
![]()
Idemo redom:
Istina, monitori malo muljaju, ali snimke ionako finisiram u tatinom studiu pa mi to za sad i nije toliko bitno. Uskoro cu dobiti bolje slusanje pa ce se i to rijesiti. Kontroler je PARIS. (Kao sto je MAX rekao) Znam da je PARIS (pra)stari sistem, ali mi dobro radi. Ima dobar zvuk, dsp s dobrim fx-ima, kontroler..... Istina, samo 16 kanala, ali to mi je za sad dovoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Za ostalo se bas i ne slazem i preporucujem ti da kupis neku karticu sa spdif om i adat izlazima ..... i da Paris koristis samo kao konverter .... a da predjes na Nuendo , Logic ili sl .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Junior Member
|
![]()
Za ostalo se bas i ne slazem i preporucujem ti da kupis neku karticu sa spdif om i adat izlazima ..... i da Paris koristis samo kao konverter .... a da predjes na Nuendo , Logic ili sl ....
U tatinom studiju (preko zida) je instaliran NUENDO s RME-om, POCO, UAD.... Snima uglavnom akustiku i kaze da se na parisu puno lakse dobije dobra snimka te vrste glazbe. Ponekad su u pitanju samo 3 kanala ( dvije gitare i kontrabas). Rekao je da ce ubuduce to raditi na mojem sistemu. Posto on najvise radi film, ja tu vidim svoj posao. Jasno da sanjam neki bolji sistem ali za to treba i hrpa love. A i oprema ne snima i mixa sama. Znaci trebam jos skupiti dosta znanja i iskustva da bi bio kompletan. Imam 15 godina i jos puno vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Mlada glava, mudro zbori ! Samo napred! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Pro Member
|
![]()
Ti si, bre ovde najmladji
![]() Kad budemo igrali fudbal, ima da skupljas lopte, ili branis u najboljem slucaju ![]() ![]()
![]() |
#429 |
Moderator
|
![]()
bolje basket.. btw, dobrodoshao na forum.. moja preporuka: za 600 eura mozesh uzeti adam a7 i da se bash onako lepo ponovish.. nije neka para.. ili nateraj calca da kupi neke nove monitore (prichaj mu kako ga njegovi sputavaju u radu, i da se ne primecuje koliko je dobar jer ne moze lepo da se smixa na njima)
![]() ![]() u sv sl, imash srece.. ja sam sa 15 godina radio na altecovim zvuchnicima i nisam video nishta bolje u buducnosti.. :/ pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam u svojoj 14. godini bio hepi jer sam imao demo verziju Fruity-a v3..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |