|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
.....
Last edited by SICARIUS123; 30-03-2008 at 09:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
....
Last edited by SICARIUS123; 30-03-2008 at 09:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Mislim da ti je u toj situaciji puno isplativije utišati pojačalo!
Problem izolacije prostora je malo komplikovaniji nego što se čini. (imaš ovde nekoliko tema koje se bave tom problematikom) Svi ti materijali sa vaših linkova su namjenjeni (lošem) tretmanu akustike sobe, a ne izolaciji! Predlažem ti da se baciš na isčitavanje kompletnog podforuma Dizajn i Konstrukcija Studija i sve će ti se (polako) samo reći...
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ma cito sam ja razne te forume .. Dosta amatera davaju komente .. Ako si ti neki strucnjak pravi .. Da mi pomognes ti .. Barem mi reci nest sto je stvarno nako malo efikasno .. Makar malo da stisam pojacaloo zbog komsije ispod.. Koji ima malu bebuu ... hehe :d
Ustavari ... Nisam ja bas fino objasnio .. ja bi da se kod mene u sobi cuje pofino .. Ali van sobee .. prigusenoo .. hehehe .. mogu ja stisat pojacalo .. ali ocu ja da stisam zvuk van sobee ...ako me kontas |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Konta i zeli ti reci da je ipak pametnje stisat pojacalo u sobi jer je neisplativo odraditi izolaciju kakvu zelis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
ajd probat cu i vako i nako ... Imam vec neku izolaciju .. postavio tepih debeli na zid .. A kako prigusit pojacalo .. Debeli tepih ispod ? Il kakoo ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Ima toga dosta na forumu. Azmafon bi trebao ljepiti, prije toga roštilj itd... Ja znam da se ja za hobby u to ne bih upuštao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da ti je ovo najjeftinije ...... ima i drugih proizvodjaca
http://www.randallamplifiers.com/pro...tion/index.asp Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() poz! e da... ti isolation boxevi mozda nisu losa ideja... naravno ako nemas drugu, mislim da su i jedino "reshenje" pravi ih Randall i jos neka firmica specijalizovana samo za to... poz opet ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Ocigledno vi mene ne razumijete .. . Ja zelim da izolujem sobu a ne pojacalo..dok sam u sobi zelim da fino sviram ..da se sve fino cuje ...
A da ne smetam komsijama .... sta ce meni zvucna izolacija pojacala...pa da ja onda ne cujem kako trebaaaa....Ne zelim da se cuje van tolikoooo :: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvucna izolacija sobe, pomozite | srki76 | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 22-09-2009 09:13 AM |
Karatavan i zvucna izolacija | vly | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 04-03-2008 10:53 PM |